Kik szervezték a tv ostromát?

2010. szeptember 14. 18:03

Az egész TV-ostrom história azért ordítóan fölháborító, mert a jobboldali megszólalók rettegve kerülik a legfontosabb kérdést: ki szervezte, kik szervezték az ostromot?

2010. szeptember 14. 18:03
„Gulyás Gergely, ha felnőtt lesz, sikeres ügyvédként (vagy akár politikusként) futhat be. Sajnos, mint a kezdő képviselők közül igen sokan, minden állításához gyerekesen ragaszkodik, ott sem hajlandó megengedő hátralépéshez, ahol már nyilvánvalóan elvesztette a csatát. Arról nem szólva, hogy a lényegre vakon ágál. Nos, mi a lényeg? 

Az egész TV-ostrom história azért ordítóan fölháborító, mert a jobboldali megszólalók rettegve kerülik a legfontosabb kérdést: ki szervezte, kik szervezték az ostromot? Valakik -- politikailag meghatározott valakik -- álltak mögötte, és halálosan biztos, hogy nem a szocik. A főbűn azoké, akik összeesküvés-szerűen mozgósították az ostromlókat, buzdították a legkevélyebb kegyetlenségre -- gondolom: rendőri fegyverhasználatot akartak kiprovokálni. Ha ez megtörténik, a rendőrök nem majdnem-passzív áldozatok, az ostromlottak közül pedig jó néhányan mártír hősök. Amíg nem arra összpontosít a hatósági figyelem, hogy kik készítették elő, kiknek az utasítására, milyen távlati cél szolgálatában ezt a kriminális bűntényt, addig mindaz, ami körül eddig forgott a »nyomozás«: merő ködösítés. A kormányzó baloldalnak nyilvánvalóan nem hogy nem volt érdeke, hanem politikailag, morálisan, közérzetileg és nemzetközileg életveszélyes volt számára a Televízió ostroma.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2010. szeptember 15. 14:38
Nem neked írom, hanem a bolsevitáknak! Ez most jutott az eszembe, óriási BOLSEVITA! Remélem, úgy elterjed, mint az általam forgalomba hozott PROLISZTOKRAT ( már senki nem tudja ki volt a szerzője) én voltam. ( meg az urbano-liberálisnak is) De ez a legjobb: BOLSEVITA, mert van a amorita, moabita, kánoanita, és még igen sokat és most itt vannak a BOLSEVITÁK. Ki a bolsevita? A materializmus filozófiai talaján az ateizmus ideológiája szerint a bolsevik rendszerhez kötődő hitehagyott zsidó. Aki sokáig megtagadta zsidóságát, sőt támadta azt. Majd köpönyeget fordított és sábeszdeklis konjunktúra zsidó lett. nagy jajveszékelések közepette " mi lesz velünk, megint jön a vagon stb.) Továbbra is lelkében bolsevik, de ezt liberális felhangokkal álcázza. nagyobb zsidó ünnepeken már ott ül a zsinagógában. Tátog, hogy azt higgyék, hogy tud héberül. amikor a közös éneklésről van szó. Mindenhol jelzi, finoman hogy zsidó. Mindent félreért. Mindenből azt szűri le, hogy akinek nem szimpatikus az antiszemita, pedig csak őt utálja. Még lehetne folytatni, de legyen itt ennyi elég. Nos ezek a BOLSEVITÁK ( mától)
de karatna
2010. szeptember 15. 13:24
HASZNÁLATI TANÁCS, KEZELÉSI ÚTMUTATÓ, azok számára, akik, az 1956-os forradalomban résztvevő tömeget csőcseléknek, a forradalmat ellenforradalomnak vagy sajnálatos eseményeknek nevezik. Kérdezzed meg kik voltak a szülei , nagyszülei, dédszülei! Milyen nevet viseltek! Ha történt ilyen, akkor mikor magyarosították nevüket! A család az elmúlt száz évben milyen társadalmilag hasznos anyagi vagy szellemi értéket teremtett! A geneológia és ezek mindenre választ adnak! ------------------------------------ de Karatna Társadalmi Műhely ------------------------------------
red label
2010. szeptember 15. 11:40
Gyurcsány vezetésével a bolsevik korifeusok találták ki, hogy polgárháboruba sodorják az országot, és ,hogy megvédjék a harmadik köztársaság, a demokrácia alapjait a jobboldali, fasiszta csőcselék rombolásától. Ismerős szavak a bolsevik szótárból, a komcsik ugyanis mindenre képesek, hogy a hatalmukat megőrizzék. Most visszájára fordultak a dolgok, de a bolsevikok ezzel nem számoltak, és mindent megfognak próbálni, hogy megvédjék az általuk értelmezett demokráciát. Figyeljünk, hogy ez ne sikerürljön nekik!
odalbaho
2010. szeptember 15. 11:32
Tehát: Az ellenzékben lévő jobboldal kiszivárogtatta az őszödi beszédet, megszervezte a TV-székház "ostromát", a rendőri "töketlenkedéssel" együtt, majd mindezt betetőzve október 23-án brutálisan szétverette saját magát... Tényleg logikus és életszerű...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!