Partnerek

2014. július 25. 10:17

Azt az első pillanattól lehetett tudni, hogy a kormány stratégiai partnerségi megállapodásai az égvilágon semmit sem érnek, az aláírók semmiféle kötelezettséget nem vállalnak.

2014. július 25. 10:17
A szerk.
NOL

„A korábban ellenzékből a magyar munkahelyekért lánglelkűen kiálló Fidesz-potentátok annyit sem mondtak a többezres elbocsátások hírére, hogy mukk. Nem tudjuk, felhívták-e legalább a stratégiai partnereiket, hogy hékáskáim, nem erről volt szó! Jelét nem adták, az biztos, a semmit sem érő megállapodásokat még csak fel sem mondták.

Képzelhetjük, mi lehet bennük, ha ekkora elbocsátásokkal sem szegik meg őket. Talán az, hogy tehetnek bármit, a kormánynak nem lesz egy rossz szava sem.

Most lenne kit megvédeni, kiért harcolni, mégis teljes a csend, még szájkaratéra sem futja. Nem csoda, mert az okok között a globális tendenciák, technológiai változások mellett ott van a betanított munkások bérének durva megadóztatása és a telekomszektor extra terhe is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2014. július 25. 22:22
Annak idején Gyurcsány kitalálta a 100 kis lépés programját.A lényeg az volt,hogy mindég valami történjen lehessen érzékelni,hogy dolgozik a kormány.Ez a partnerprogram ennek az akciónak a fideszes fojtatása.Ezt is Gyurcsánytól lopták.
madarasi.abel
2014. július 25. 13:26
Tényleg, úgy meghallgattam volna Selmeci Gabikát, amint a stratégiai partnerségeket lobogtatva megvédi a kirúgott zembereket a gonosz külföldi, extra profitot beszedő multiktól.
Valodi
2014. július 25. 13:10
http://kdnp.hu/news/strategiai-egyuttmukodes-nokia-siemens-networks-szel?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201407 "A magyar kormány a mostanit megelőzően már 13 vállalattal, a Coca-Colával, a Richter Gedeon Nyrt.-vel, az Alcoa-Köfém Kft.-vel, a Daimler AG-vel, a Magyar Suzuki Zrt.-vel, a Hankook Tire Kft.-vel, a Microsoft Magyarország Kft.-vel, a GE Hungary Kft.-vel, a Stadler Trains Magyarország Vasúti Szolgáltató Kft.-vel, a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.-vel, az IBM Magyarország Kft.-vel, a Tata Consultancy Services Magyarországi Fióktelepével, valamint a Jabil Circuit Magyarország Kft.-vel kötött stratégiai együttműködési megállapodást."
GregDzsi
2014. július 25. 12:51
Jajanyám, csak én érzem kínosnak, amikor szocik multik mellett állnak ki?.. Aki a telekom szektort a sajtóból védi, az nagyon el lehet tévedve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!