Gyurcsány programja: elárulni, szarban hagyni, hülyére venni

2014. szeptember 10. 19:31

Tulajdonképpen megható, amikor az ellenzék rácsodálkozik Gyurcsány Ferencre, hogy nahát, ez a Feri le akarja nyúlni a teljes baloldalt.

2014. szeptember 10. 19:31
Dévényi István
Válasz.hu

„Tulajdonképpen megható, amikor az ellenzék rácsodálkozik Gyurcsány Ferencre, hogy nahát, ez a Feri le akarja nyúlni a teljes baloldalt. Mint ha nem erről szólna minden Gyurcsány Ferenc első bukása óta.

A legújabb rácsodálkozó Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke, aki egyszer csak megértette, hogy Gyurcsány Ferenc pont nagy ívben tesz az úgynevezett, egyébként alig életjeleket adó baloldali együttműködésre. De ehhez kellett egy Cink-interjú, ahol a Demokratikus Koalíció első embere szép szájbarágósan elmagyarázza, hogy szerinte miért csak vele oldható meg Orbán Viktor 2022-es leváltása.

Próbálok segíteni ott a baloldalon: Gyurcsány Ferenc politikai létezésének egyetlen motivációja, hogy még egyszer az életben odaállhasson Orbán Viktor mellé kihívóként. És persze az ábránd a fejében úgy folytatódik, hogy megalázó vereséget mér a jelenlegi miniszterelnökre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. szeptember 11. 07:58
Ja.
catalina9
2014. szeptember 11. 07:53
Orbán Gyurcsányról: „Egy héttel a szocialista miniszterelnök kinevezése után...Orbán ült középen. Csak ő beszélt...Már akkor megmondta, hogy az új kormányfő olyan személyiség, aki saját vereségén túl a pártját is romlásba fogja taszítani.” Most taszulnak.
Wazze
2014. szeptember 11. 07:52
"És persze az ábránd a fejében úgy folytatódik, hogy megalázó vereséget mér a jelenlegi miniszterelnökre." ...és lecseréli a szart a fosra. De nem fogja, mert orbán beköltözik a Palotába, és decemberben a Duna jegén megkoronáztatja magát. (Kiemelt beruházásként.) Hát ennyi...
Mich
2014. szeptember 10. 22:21
Gyurcsány programja: "elárulni, szarban hagyni, hülyére venni" és ez sikeres is lett azután, hogy az MSZP visszahívta Fletót a sivatagból, hogy együtt visszaszerezzék a hatalmat... Abból nem lett semmi, de a Fletó-vírus közben megfertőzte az egész Ballikot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!