Valóban minimálbérért dolgozom

2015. január 05. 11:42

Egy facebook poszt kapcsán az egyik hozzászólásom önálló életre kelt. Sok valós és valótlan dolog, vagy éppen félreértelmezés jelent meg.

2015. január 05. 11:42
Török Zsolt
Facebook

„»Tettem, amit tennem kellett, de áldozatvállalásom sajnos hiábavaló volt«

Tegnap egy facebook poszt kapcsán az egyik hozzászólásom önálló életre kelt. Sok valós és valótlan dolog, vagy éppen félreértelmezés jelent meg. A lényeg, hogy 2013-14 fordulóján meghoztam egy döntést politikus társaimmal, mely nem a személyes érdekeimet, hanem Magyarország érdeket szolgálta. Az Országos listán addig a 27. (bejutó) helyen voltam, de hogy létrejöjjön az összefogás, magam is belementem abba, hogy hátrébb csúszok az új szereplők elém kerülése miatt a 33. helyre. Ez az én áldozatvállalásom volt, de az összefogás nem hozta meg a várt eredményt. 

De akkor nézzük a tényeket!

1. Valóban minimálbérért dolgozom és közben, persze keresek munkát. (A minimálbér nettó összege 66.482-Ft. Azért írom le, mert az MNO még ezt is cáfolja. )

2. A bajai videó elkészítéséhez, annak legyártáshoz, szállításhoz,ide-oda juttatásához semmi közöm. Először a médiában láttam. A bajai videó ügyhöz még egy érdekesség: 2009. óta baján sem jártam. Ezt le is lehet ellenőrizni a cella információk alapján, vagy a napi 3-4 bejegyzésem pozíció megjelölése alapján. Így az erről szóló könyv is kb 1 oldalas lehetne. Aki az ellenkezőjét állítja, annak ezt bizonyítania kellene. 

3. A barátaim nem fogytak el, hanem a korábbi barátaim is megmaradtak és újak is lettek. És ez fontos számomra.

4. Akármilyen keresetem van/volt mindig őszintén és hűen szolgáltam a saját munkájukból élőket, dolgozókat, kisvállalkozókat, vagy a hátrányos helyzetben élőket, mert baloldali vagyok, mert hiszek ebben. Így politikai nézeteimet most sem szeretném megváltoztatni. Az nem merült fel velem kapcsolatban, hogy pofátlanul sokat keresnék, vagy luxusautóval járnék, mert sokan tudják, hogy egy 40 négyzetméteres lakásban élek és tömegközlekedek. Erre büszke is vagyok. 

5. A jelenlegi népnyúzó kormány ellen szóvivőként is felléptem, de nem csak sajtótájékoztatókon, hanem a buszon, vonaton, villamoson folytatott beszélgetéseim során is. Bár 13 hónapja nem vagyok szóvivő és több mint 5 éve nem vagyok OGY képviselő, de ez idő alatt is ott voltam több fontos tüntetésen, utcai és jótékonysági akción.

6. Ahogyan korábban is, úgy minimálbéres időszakomban is támogatom, amivel, és ahogyan tudom, a nehéz helyzetben lévőket, de ezzel nem szeretek kérkedni.

Jó egészséget!

(Az eredeti bejegyzés továbbra is olvasható eredeti helyén, a profilomon.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2015. január 05. 19:26
mano ,...... neked az is sok . ugy is csak a napot loptad egesz eletedbe ... rad fer egy kis vasarnapi polcpakolas a teszkoban meg a zosonban . hat kerem ez a kapitalizmus .... kerj lovet a tolvaj vadaferitol ............. o okos es az eszevel szerezte meg mindent amilye van ... tudooooooooddd. Ott voltal a tolvajok kozott . amugy meg bortonbe a helyed ragalmazasert , hazudozasaider ... stb . amugy egy kis fereg vagy .... ugyi erzed es tudod . nulla IQ-s barom
lucabrasi
2015. január 05. 17:31
folyamatábrát akarunk!!!!!!!!!!!!!
Felhasználó név
2015. január 05. 17:23
Azt elfelejtette odairni, hogy mi dolgozik a minimàlbérért. Lehet, hogy azért mert semmit...
balbako_
2015. január 05. 17:17
Ez az amikor a képesség, a tehetség és a szorgalom értékarányos bért fial.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!