Lelkiismereti okok és hasonló úri huncutságok

2015. február 06. 16:38

Tehát megtörtént és a Fidesz nem szemből, egyenesen ment neki a Közgép vezérnek, hanem hátulról támadták meg. Sok mindent elmond ez a rendszerről, a kormányról és lemondottakról.

2015. február 06. 16:38
Mátrai Viktor
Alternatíva

Nincs egy napja, hogy Simicska Lajos a Népszavának nyilatkozott és egy új médiaháborút prognosztizált, máris hátba támadták. Lelkiismereti okokra hivatkozva felmondott a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió vezetősége. Egy közleményben. Előzetes bejelentés nélkül.

A mai nappal a Magyar Nemzet, az MNO, a Hír Televízió és a Lánchíd Rádió alábbi vezetői lelkiismereti okokból benyújtották a fel-, illetve lemondásukat:

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke,

Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője,

Élő Gábor, az MNO főszerkesztője,

Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese,

Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese,

Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese.

Ez jelent meg az mno.hu-n. Robbant is a magyar média, mindenki elkezdte hívogatni Simicska Lajost, hogy megtudja mi is történt. Sok mindent nem tudni, mert "kurvára" meglepetésként érte a hír, nyilatkozta az indexnek.

Ez sok mindent elmond a lemondókról és a jobboldali újságírókról kormányhoz hű és Orbán Viktorra szerelemmel tekintő, kritikát megfogalmazni ritkán képes, kicsit szolgalelkű brancsról. Nagyon örülök, hogy Bayer Zsolt leült a gép elég és a közlemény után 40 perccel már meg is jelentetett egy helyzetértékelőt, ami természetesen a tőle megszokott stílusban íródott, de arra tökéletes, hogy érzékeltesse az Orbán és rendszere felé tanúsított mélyenszántó áhítatot, ami ő és az általa most nagyon respektált barátai tanúsítanak.

A hír24 készítette a helyzetben kialakult, lelkiállapotot is mutató Simicska Lajos interjút, amit többek között azért is érdemes elolvasni, mert Bayer agymenésére is reagál benne.

Tehát megtörtént és a Fidesz nem szemből, egyenesen ment neki a Közgép vezérnek, hanem hátulról támadták meg. Sok mindent elmond ez a rendszerről, a kormányról és lemondottakról. Ők nem csak ahhoz voltak gyávák, hogy Simicska Lajosnak szóljanak, de ahhoz sem volt merszük, hogy a saját beosztottjaikat tájékoztassák, mielőtt kitették a közleményt. Persze nem feltétlen kell ezen meglepődni ott, ahol Habony Árpádok járnak tanácsokat adni.

(Bayer Zsolt cikkét azért nem linkeltem, mert nem tartom normálisnak, hogy ő írhat bármit is bárhova. Ha valaki akarja megtalálhatja a keresőjét használva)

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 17. 14:19
És egy icipici Simicska szobor Horn mellett? Na, lécci, lécci....
balbako_
2016. március 17. 14:18
A Horn Gyula terem mellett lesz Simicska terem is Brüsszelben?
kispufi
2016. március 17. 14:18
hogy bayer írhat, az nem normális, amúgy meg charlie vagy és a sajtószabadságért bármit. még a saját farkadba harapást is...
balbako_
2016. március 17. 14:18
Ebből egy szó nem igaz. Nézzük sorrendben. Simicska fenyeget a Népszavában. (Eközben a Fidesz ülésezik Mezőkövesden). A nevezett főszerkesztők, vezetők bejelentik lémondásukat. (A Fidesz még mindig ülésezik). Simicskán kitör az elmebaj. Ezek után éppen Simicska támadta hátba a kormányt. Az érintett újságírók gerincesen jártak el. Simicskának meg elgurult a gyógyszere. Mátrai Viktor hazudik, egyszóval a szokásos...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!