Simicska, a sajtószabadság letéteményese?

2015. február 09. 11:41

Miután kiöklendezte magából a csalódását, arról is beszélt: ő nem azért segített politikus barátjának lebontani a diktatúrát, hogy helyette a miniszterelnök másik diktatúrát építsen.

2015. február 09. 11:41
Zöldi László
Médianapló

Miután kiöklendezte magából a csalódását, arról is beszélt: ő nem azért segített politikus barátjának lebontani a diktatúrát, hogy helyette a miniszterelnök másik diktatúrát építsen. E leleplező gesztuson eltűnődhetünk ugyan, ettől azonban Simicska Lajos még ott állomásozott a nyilvánosságkorlátozás minden mérföldkövénél. Mégis ezt nyilatkozta tegnap: »Maximálisan ellenzem azt a médiapolitikát, amit a kormány folytat, és ennek hónapok óta hangot is adtam.« Azt hittem, hogy értek a médiapolitikához, elvégre két évtizede tanítom a legutóbbi száz évét, most viszont kiderült, hogy ama bizonyos hangot adás rejtve maradt előttem.

Lehetséges, hogy a sajtószabadságot az is képviselheti, akit a reklámadó tervezett változata sodor az ellenzék soraiba? De ha az állami pályázatokból szépen kistafírozott Hír TV, Lánchíd Rádió és Magyar Nemzet netán irányt vált, vajon mi lesz a régi ellenzék anyagilag lerongyolódott orgánumaival? A reklámadó szétterítése olyannyira érzékenyen érinti majd a templom egereit, hogy képtelenek lesznek kigazdálkodni az állami sarcot.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holmes
2015. március 19. 18:39
Ugyan már, miféle diktatúráról beszél ez, amikor a nemzet és az emberiség túlélése egy hajszálon múlik? http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2015/02/vilagkatasztrofak-szakadekai-folott.html
balbako_
2015. február 25. 08:03
Ott térdel előtte az egész posztkomcsi média ő meg csak szopatja magát, de nem fizet! Ilyen ez a huncut Simicska!
madarasi.abel
2015. február 15. 12:29
Szálljatok már le arról az 5%-ról. A két szereplő 9 hónapja nem áll szóba egymással, nem tegnap kezdődött a hajcihő.
trendo
2015. február 11. 14:20
Ha Simicskát Orbán odaengedte volna a MET-es gázüzlethez, akkor tojna ő az 5%-ra. Eltartaná zokszó nélkül a sajtóját. A paksi bizniszről nem is beszélve! Szóval itt még csak a "fecseg a felszín, hallgat a mély!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!