Vezető anyagban gyalázza az Indexet a közszolgálati tévé weboldala

2015. május 22. 12:58

Rossz érzés lehet ennyiszer lógó orral távozni, nagy lehetett eddig az Indexszel szembeni frusztráció, és most még nagyobb az öröm.

2015. május 22. 12:58
Szily László
Szily László
Cink

Mit gondolsz, miért műveli ezt az MTVA az Indexszel, kockáztatva az újabb büntetést?

Ha sok belpolitikát olvasol, talán valami politikai okot sejtesz a háttérben. De tévedsz. Még csak nem is a Fidesz-kormány kiszolgálásáról van szó, hanem valószínűleg a legmezeibb frusztrációról. A Cink tudomása szerint az MTVA az elmúlt két évben sorra indította a pereket az Index ellen, olyan ügyekben is, ahol előre sejthető volt, hogy úgyis elbukják. És az MTVA ebben az időszakban minden esetben vesztett is. Ezekre a perekre gondolok:

  • Papp Dániel hírhamasító – sajtóper
  • Papp Dániel hírhamisító – személyiségi jogi per
  • Játék határok nélkül (vagy a köztévé, vagy az oroszok, de valaki hazudik) – sajtóper
  • Fasiszta propagandát terjeszt a köztévé (in memmoriam Csatáry László) – sajtóper
  • Fasiszta propagandát terjeszt a köztévé (in memmoriam Csatáry László) – személyiségi jogi per
  • Szabó Zoltán cikke a hóhelyzetről, ami után leköcsögözték a tévében – sajtóper, első és másodfok

Rossz érzés lehet ennyiszer lógó orral távozni, nagy lehetett eddig az Indexszel szembeni frusztráció, és most még nagyobb az öröm.

De ha az ember közsszolgálati médiaalkalmazott, akkor hiába szeretné, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene, egyszerűen tilos neki hírcikkben ünnepelnie, mikor tényleg bekrepál.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. január 26. 18:58
Hát ha valaki lemérné azt a sok mocskot, amit az MTVA az utóbbi időben kapott főleg az internetes újságoktól, akkor azt hiszem hosszú ideig kellene mocskolódniuk, hogy mondjuk a 10%át visszaadják.
luga
2016. január 19. 23:38
A lógó orról nektek is lehet némi tapasztalatotok. Az, hogy valamelyik balliberált bíró elvtárs sajtószabadságnak becézi a nyílt hazudozást, amelyet közszereplőnek el kell tűrni, még nem ok arra, hogy minden tetűséget megússzon az index. Ürülök, ha alkalmanként megkapják a magukét.
atila68
2015. augusztus 15. 14:21
Hülyelaci! Kispályás e vagy?
tango47
2015. július 12. 22:12
u.i.: Persze az lenne a legjobb, ha a médi nem egymás b.szogatásával töltené az idejét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!