Lehetne, hogy ne Kövér László mondja meg, hogy neveljem a gyerekem?

2015. december 13. 15:13

Már tudom, hogy az öthónapos Gitta lányom mit kap karácsonyra. Először is Kövér László fotójával együtt bekeretezem ezt az idézetet az ágya fölé, hogy sose felejtse el, mi lehet egyedül számára az önmegvalósítás.

2015. december 13. 15:13
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„»Nem akarjuk a Soros-félék úgynevezett nyitott társadalmát«, nem akarják a marihuána legalizálást sem, a férfi pedig maradjon férfi, a nő pedig nő. Ők tartsák magukat az önmegvalósítás legmagasabb fokához, »unokákat szüljenek nekünk« - mondta Kövér László a Fidesz kongresszusán.

Én pedig jó magyar állampolgárként meg is világosodtam, már tudom, az öt hónapos Gitta lányom mit kap karácsonyra. Először is Kövér László fotójával együtt bekeretezem ezt az idézetet az ágya fölé, hogy sose felejtse el, mi lehet egyedül számára az önmegvalósítás. Másodsorban van egy üveg házi pálinkám, zuglói főzésű (szerencsére nem a Karácsony Gergely rémkorszakából, hanem a tisztakezű Papcsák terméke), szépen nemzeti színű szalaggal átkötve, ezt adom a szeretett Gitta lányomnak, nehogy rászokjon a marihuánára. Harmadsorban pedig utasítom a barátnőm, hogy az összes terheskönyvét ajándékozza Gittának, hogy már kisgyerek korától kezdve felkészülhessen az önmegvalósítás legmagasabb fokára. Ha pedig nem teszi meg, ráhívom az Anti-Gender rendőrséget, egy jófajta ördögűzés érdekében. (...)

Komolyra fordítva a szót, nem pontosan értem, hogy Kövér László miért gondolja azt egy Fidesz-kongresszus emelvényén, hogy bárkinek is megmondhatja, hogy kell élni, sőt lényegében Soros katonájának nevezzen mindenkit, aki nem úgy kívánja nevelni a gyerekét, mint ahogy ő elvárja.

Én is szeretnék unokákat, de sosem fogom nyomasztani a gyerekem, amiért mondjuk egyetemre jár vagy karriert épít szülés helyett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2015. december 14. 12:17
Ejnye! Miért bántjátok ezt a szegény idiótát? Neki is meg kell élnie - valamit csak kap ezért!
iratus senex
2015. december 14. 11:33
A legjobb az lenne, ha te semmilyen gyereket nem nevelnél, ha te és a hozzád hasonló szerencsétlenek kihalnának!
crydog
2015. december 14. 11:27
tipikus eltorzult libsi gondolkodás, tömény gyűlölettel átitatva..judeo-libsi karácsonyi légkör. remélem a lányod valami migráns hegylakóba fog belekötni, éreznéd a törődést.
peninsulavaldes
2015. december 14. 09:51
érdekelne,hogy egy nő mitől alakul át férfivá,és fordítva is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!