A Kövér elleni Fb-lincselést a halál szájszaga járja át

2015. december 17. 09:13

A negatív terhességi tesztes őrület jópofa geg akar lenni, de valójában tagadása mindannak, ami az életben nagyszerű.

2015. december 17. 09:13
Kobza Miklós
Facebook

„Olyan hétköznapi kultúrában voltam gyerek, hogy ugyan mindennapos volt, de eseményszámba ment, ha kibújt egy kisliba a tojásból vagy megszületett a legújabb kisborjú. Azaz természetes volt az új élet megérkezte feletti osztatlan öröm, s az is, hogy akkor arról az új életről mostantól gondoskodni kell, legalább addig, amíg az majd gondoskodik magáról. Ugyanez volt igaz arra is, mikor unokák sorban érkeztek a nagyszüleim örömére: mindenkit nagy szeretettel és kedvességgel fogadtak. A szüleim a mai napig párás hanggal mondják a telefonba, hogy új bocik vagy új kismacskák születtek. Talán azért is, mert egy új életnek a maga báján túl értéke is van.

Ezzel a hétköznapi életigenléssel nagyon-nagyon szemben állónak tartom, hogy az Fb-n azt látom, csoport szerveződött arra, az erre fogékonyak küldjenek negatív terhességi tesztet Kövérnek. Ezt egyéni és közösségi destrukciónak tartom, és mint ilyen, értéktelen, sőt, több, mint értéktelen, egyenesen káros, mert az élettelenséget abszolutizálja az élettel szemben, miközben ha valamire nagy szükségünk lenne egyéni és közösségi szempontból is, az nem más, mint az életigenlés (aktivitás, életerő, tettrekészség).

Tehát miközben a negatív terhességi tesztes őrület jópofa geg, poén akar lenni, aközben egyáltalán nem vicces, félreértelmezetten individualista, és nem is értékes, hanem értéktelen üzenetet közvetít. Mert tagadása mindannak, ami az életben nagyszerű.

A Kövér elleni Fb-lincselést a halál szájszaga járja át.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Orange79
2015. december 17. 16:52
Nem kovetem a FB es egyeb kozossegi oldalak marhasagait, az elet tulsagosan rovid es izgalmas ahhoz, hogy ilyen marhasagokra pazarolja az idejet az ember. Maga a negativ terhessegi teszt kuldozgetese szanalmas, primitiv es teljesseggel felreertelmezese az elhangzottaknak. Javaslom a sok fontoskodo/unatkozo idiotanak, hogy szeklet, vizelet es kopetmintakat is kuldozgessenek legkozelebb!
OberEnnsinnen
2015. december 17. 16:36
"csoport szerveződött arra, az erre fogékonyak küldjenek negatív terhességi tesztet Kövérnek" Abortált csecsemők fotóját küldeni nem jutott eszükbe. Ez is valami.
Sulammit
2015. december 17. 16:34
Bezzeg, ha Csernus Imre mondja, akkor egy szavuk sincs! 'A lányok elképesztő módon maszkulinizálódnak. Én ezt úgy fogalmazom meg, hogy rengeteg, és egyre több a tökös nő. „Határozott vagyok”, „erőszakos vagyok”, „majd én megmondom”, „mindig mindent jól tudok” – ilyeneket szoktak mondani, de a csajok nem tudják, hogy ezzel valójában a férfi nemi szervük növekszik. Ezt csak fejlesztett érzelmi intelligenciával lehet kezelni és helyre rakni, de a pasiknak meg nagyon alacsony az érzelmi intelligenciájuk, és erre nem is figyelnek, úgyhogy a nők egyre bizonytalanabb pasikkal fognak találkozni. És egyre több az úgynevezett feminizálódott pasi. A hiteles nemi identitások felborultak."
pipitér55
2015. december 17. 12:45
Csak az ilyen kenderista-genderista libnyafogó hisztérikák művelnek ilyen primitívséget, hogy a lepisilt negatív terhességi tesztjüket elküldik valakinek... Az ilyenek jobb is, ha nem szülnek és nem reprodukálják korcs önmagukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!