Párhuzamos világunk a semmibe tart

2015. december 17. 16:49

Miközben az ütemesen fogyó nyugati civilizáció − peremén a miénkkel − a körkörös védelemre rendezkedik be, a népességünk és a kultúránk megtartása kapcsán üvöltve vitatkozunk egymással.

2015. december 17. 16:49
Novák Tamás
Mandiner

Miközben az ütemesen fogyó nyugati civilizáció − peremén a miénkkel − a körkörös védelemre rendezkedik be, a népességünk és a kultúránk megtartása kapcsán üvöltve vitatkozunk egymással.

Az ENSZ és a KSH adatai szerint Magyarország a demográfiai összeomlás felé halad. A 2050-es évekre, ha nem történik csoda, az ország lakossága kétmillió fővel fog csökkenni, és vannak ennél pesszimistább becslések is. Belátható időn belül, amikor e cikk olvasóinak jelentős része még életben lesz, nyolcmillió embernek kellene megoldania a feladatot, ami most közel tízmilliónak sem sikerül. A már most is vészesen öreg Magyarországon a korfák néhány évtizeden belül az egészséges piramisforma helyett felül szélesedő bunkósbotok lesznek. A már ma is kevés aktívan dolgozó magyar által eltartott nagy inaktív réteg arányaiban csak még nagyobb lesz. El fog jönni a pillanat, 2055-ben, 2065-ben, de ha pechünk van, akkor 2035-ben, amikor a rendszer teljesen fenntarthatatlanná válik, ha addig nem történik valami forradalmi változás. Ennek a forradalmi változásnak a demográfiai folyamatokat kellene megfordítania, mert Magyarországnak friss vérre van szüksége.

Az a baj, hogy továbbmennek - Bede Márton 444.hu

A)

Nem akarjuk a genderőrületet, és azt sem – fogalmazott –, hogy Magyarország olyan jövőtlen társadalommá váljon, ahol férfigyűlölő nők és feminin férfiak a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják. Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk – tette hozzá.

Kövér László házelnök beszéde a Fidesz kongresszusán.

B)

A most Magyarországon átvonulókban én nem a magyarok munkahelyeire leselkedőket látom, hanem azokat az embereket, akik talán lendíthetnének valamit az ország gazdaságán, amit jelenleg néhány német autógyár tart életben. Ezek az emberek között vannak írástudatlan melósok, akikből éttermi mosogató, és jól képzett mérnökök, akiből gyakorlatilag bármi lehetne. Érdemes ezt a debreceni menekülttáborban forgatott videót megnézni a líbiai fogorvosról és a hazájában havi másfél millió forintot kereső irakiról. Ha mi ezeknek az embereknek nem tudunk olyan munkát adni, amivel hasznos tagjai lehetnek a magyar társadalomnak, az a magyar társadalom szégyene, a totális kudarc beismerése. Határaink lezárása és a bejutók elüldözése helyett jobban tennénk, ha mindent megtennénk azért, hogy a lehető legtöbben itt akarjanak maradni.

Az a baj, hogy továbbmennek − Bede Márton 444.hu

*

Önmegvalósítás és befogadás vs önkorlátozás és identitás megtartás. Aki a vitában szót kér, vagy szót emel, azt gyilkos gyűlölettel semmisíti meg az ellenfél.

Kívülről biztos mosolyogtató.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syrius Black
2015. december 18. 16:00
Össze kellene fogni végre. ennyi az egész. Egy mindenkiért, mindenki egyért. Először a család, aztán a rokonság, aztán a közösség, a megye, az Ország. Ehelyett mi van ? Önzés, hazugság, marakodás a koncért.
brekker
2015. december 18. 13:34
A fejétől a farkáig három méter, a farkától a fejéig újabb három méter, összesen hat méter, és a végén a saját farkába harap. (Pedig már majdnem elérné a végtelent, és találkozna saját párhuzamos énjével.)
Mich
2015. december 18. 11:06
1. A médiában folyó verbális harcok (a mára már globálissá vált majom-társadalom már csak ilyen...) ellenére lehetnének a "Nyugati Civilizációnak" (az USA-tól Európán át Oroszországig) olyan vezetői, akik átlátják a helyzetet és képesek is a Nyugati Civilizáció érdekében cselekedni. 2. A döntő, és a Nyugat és az emberiség számára tragikus, hogy az "Elmaradott világ" (vagyis a a "Kelet" és a "Dél" majomtársadalmai) arra használta a saját és Nyugattól kapott erőforrásait, hogy szaporodjon, miközben a Nyugat (majomtársadalma) az ellenkezőjét csinálta (ennek egy fontos eleme az itt és most is dúló "gender-harc...) - és a 2 milliárdból (J.A. 30-as évek: "már kétmilliárd kötöz itt...") 7,5 milliárd lett... E növekedés túlnyomó többsége az "Elmaradott világban" következett be - és most ennek az óriási növekménynek (évi minimum 100 millió) egyelőre egy picinyke hányada (évente 1-2 millió) keresi az utat Nyugat felé... 3. A világméretű "népességszabályozás" gondolata már az 50-es években felmerült - de besült és átcsapott az ellenkezőjébe: "minden afrikait-ázsiait-stb-t /főleg gyereket és nőt/ meg kell menteni /nekünk.../!" 4-100. ... Ettől még a világ nem omlik össze - csak éppen alaposan megváltozik... többek között: nőnek a különbségek és igazságtalanságok ("töke-felhalmozás") a "Nyugati világban" is...
memocrat
2015. december 17. 23:18
"Kívülről biztos mosolyogtató." Nem. Keserű. De lehet jobb is. Mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!