A legkreatívabb önmegvalósítás

2015. december 21. 09:58

Azonnal ki kellett volna hallanom Kövér szavaiból: azt akarja a kormány, hogy szerte az országban szűnjenek meg a víz-villany-csatorna nélküli cigánytelepek.

2015. december 21. 09:58
Somfai Péter
Népszava

Szégyellem magam, mert olyasmin háborgok, amit üdvözölnöm kellene. Végre eljutott oda a magyar kormány, hogy egészséges lakáshoz akarja juttatni a legjobban rászoruló, sok gyermekes családokat. Lánczi kellett ahhoz, hogy megértsem, a házelnök, meg az államilag díjazott zenész csak azt akarta mondani, szeretnék, ha a nők megtalálnák a párjukat és gyereket szülnének - nekik. Gyermeket nevelni a világ legkreatívabb dolga, amihez nem kellenek sem bizonyítványok, sem iskolai végzettség, tehát a Fidesz azt szeretné, ha minél több magyar asszony az anyaságban találná meg önmagát, és szaporítanák a nemzetet, nehogy elfogyjunk.

Azonnal ki kellett volna hallanom Kövér szavaiból: azt akarja a kormány, hogy szerte az országban szűnjenek meg a víz-villany-csatorna nélküli cigánytelepek. Minden fiatal roma család kopogjon be a jegyzőhöz, vállalja a három gyereket, és magyar állampolgárként kérje el a tízmilliócskát, ami jár nekik. Ennyi pénzért vidéken csinos házacskát kapni. És ne is törjék magukat a tini roma lányok, hogy elvégezzék az általánost, ne akarjanak érettségizni, szakmát, diplomát szerezni, kimászni a hátrányos helyzetű létből! Lánczi tudja, a legszentebb hivatáshoz és az önmagvalósításhoz erre már semmi szükség.

Arra gondolni sem merek, hogy ezt az egészet esetleg nem rájuk találták ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2015. december 22. 18:04
Sajnos ,ezt pont rájuk találták ki. Alig hússzor lesz nagyobb teher, mint a jogosan elutasított bevándorlás. Ha,feltételezzük,hogy visszaáll,a korábban már létezett évi negyvenezres lakásépítés ,aminek legkevesebb felében igénybe veszik a támogatást,az akkor is évi kétszázmilliárd jó magyar kidobott forintot jelent. És,akkor jön még a másik tíz milla, amit akkor is megkap a kiccsalád, ha a szomszéd csiinája fel a szomszédot ,hogy meglegyen a harmadik. Amint halljuk , nem kell házastársi viszonyban élni a feleknek, elég ha Lakatus Polikárp csinál tizenkét kiccsávót. Az már négyszer tízmilla. A zügyvédurak meg ,húsz százalékért gondoskodnak a jogszerűségről és lepapírozzák. Ez nem szociálpolitika, ez köztörvényes bűnözés.
pkarcsi
2015. december 21. 18:42
Ez a firkász egyszerűen vöröshülye!
Berecskereki
2015. december 21. 17:55
Nem kell elkeseredni Somfai úr! Nemsokára Ön is szülhet. Már úgy néz ki a fele megoldva. "Egy új eljárás lehetővé teszi, hogy az azonos nemű pároknak is lehessen mesterséges megtermékenyítéssel olyan utódjuk, aki mindkét szülő genetikai anyagából örököl részeket." http://www.origo.hu/tudomany/20151221-ossejt-ivarsejt-eljaras-azonos-nemu-parok.html
ottapont
2015. december 21. 16:52
Sunyi cigányozó uszítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!