Orbán blöffje

2016. március 08. 00:04

Ha Havasi Bertalan az Orbán „vétójáról” szóló hírt a csúcsról tudósító újságíróknak továbbította volna, akkor esetleg már hamarabb kiderül, hogy a közlésből egy szó sem igaz.

2016. március 08. 00:04
Halmai Katalin
Népszabadság

Derült égből villámcsapásként hasított a brüsszeli sajtóterembe a hétfő esti hír: a csúcstalálkozó megszakadt, mert Orbán Viktor megvétózta az EU-török megállapodást.

A fejleményről a Magyar Távirati Iroda jelentéséből és Kovács Zoltán szóvivő angol nyelvű tweetjéből értesült az uniós csúcsra akkreditált magyar és nemzetközi sajtó. Havasi Bertalan, a miniszterelnök Brüsszelben tartózkodó sajtófőnöke nem a helyszíni tudósítókat, hanem egyenesen az MTI budapesti központját tájékoztatta Orbán »vétójáról«.

Ha a hírt a csúcsról tudósító újságíróknak továbbította volna, akkor esetleg már hamarabb kiderül, hogy a közlésből egy szó sem igaz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. december 17. 12:48
"Orbán Viktor a csúcstalálkozó előtt leszögezte: „Az ukránoknak kell először megadni a vízummentességet.” Franciaország sem repes az ötlettől, hogy 75 millió töröknek vízummentes beutazást biztosítsanak az unióba." nem a magyarok akarnak 150 millió vízummentes maffiózó, komcsi és iszlámista söpredéket, hanem Orbán, mert ha ezt az ukrán/ruszki vízummentességet sikerül elintéznie, a törökök nem állnak el a vízummentességtől, hogy befogadják a migránsokat.. előrebocsátom, hogy Orbán nem a kárpátaljai magyarok miatt akarja az ukrán vízummentességet, mert azoknak van magyar útlevelük, hanem azért, hogy Putyin bandája lóghasson be az EU-ba bomlasztani..
gudmen
2016. április 15. 20:44
1. itt migráns nem akar maradni..még a 2-szer gazdagabb szlovéniában sem. 2. a kvota max. 1294 fö...ha a 12 ezer milliárdért és az europai szellemiségért meg egyébként betyárbecsületböl ennyi embernek nem tudunk örzött tábort létesiteni..akkor ez a kormány mondjon le.. 3. minden jozan ember tudja, hogy ez nem szol másrol mint orbán belpolitikai játszmájának eszkalálása europába...nem vétoznek nem jajjgatnak a szlovének...a horvátok..ugy mint mi magyarok.. kicsit oylan mint amikor a kaviáros házibulin ahol folyik a pezsgö..mert ugye orbán és sleppje szépen meggazdagodott az EU-n....szoval valaki a buliban összehányja a falat és szol a házigazda, hogy maradni kellene takaritani...erre viktor felteszi a kezét: bocs ez nem az én bulim...én már huzok is haza...amugy köszönöm a hurkatöltöt..
gudmen
2016. április 15. 20:44
lehet ezt konstruktivan is mint a lengyelek valoban a problémára fokuszálva ..és lehet belpolitikai hecckampányként használni mint orbán.. megkérdezném, hogy a plakátkampány mire volt jo? hány munkahelyet vettek el a bevándorlok ésatöbbi.. árkot ásni, gyülöletet szitani...megosztani..jobbiktol szavazokat visszacsalogatni arra oké..és ez utobbi volt a legfontosabb orbánnak... jelzem nem vagyok migráns-párti..egy se kellene..viszont mintahogy jégesö sem vagy bokaficam...de van egy adott helyzet amit orbán nagyon aljas modon arra használ fel, hogy a füstje alatt átjátsza a korlátlan vagyoni és politikai hatalmat és itt jön mindennek a legalja a mostani és az elkövetkezendö elitek kezére.. ennek nagyon-nagyon sokáig fogjuk inni a levét...keserü lesz minden korty...
gudmen
2016. április 15. 20:44
erröl nem hallottam...de ezekröl bármit képes vagyok elhinni...ahogy nincs meg az 1000 kopt sem akiket "befogadtunk".. nem tanulnak ezek semmiböl...fleto hazugságai egyszer már körbeértek...bukott mint a vödör..orbán szintén mint kösziklára a hazugságra épiti a politikáját..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!