Az egyetlen bajuk Sorossal

2016. június 05. 10:38

Ő az egyetlen, akinek még a Fidesztől és a Fidesz által zsebrevágott államtól független sajtója van.

2016. június 05. 10:38
Timár Gábor
A KARD

„Narancséknak egy, egyetlenegy bajuk van Soros Györggyel. Csak egy, de az nagy.

Ő az egyetlen, akinek még a Fidesztől és a Fidesz által zsebrevágott államtól független sajtója van.

Na nem úgy, hogy övé lenne valamelyik nagy napilap, hírportál vagy tévécsatorna. Ezek vagy fideszes tulajdonban vannak (vagy »közszolgálatinak« csúfolják őket, ami ugyanaz) vagy szépen belesimultak a NER-be. Én arra gondolok, hogy Soros hajlandó a pénzét arra fordítani, hogy olyan cikkek szülessenek, amelyben leírják, hogy mennyiért és miből vesz földet, szőlőt, lassan egész megyét Mészáros, mennyiért bérel borozót Ákos az I. kerületben, ahonnan épp kiutálják a Ruszwurmot, hogy hogy is van a nem világító közvilágítás a miniszterelnöki vő által közbeszerzetten. Az egész vircsaftot. És ha már megírja valaki, akkor az már átmegy a többi médiumba is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2020. szeptember 28. 16:32
Fidesztől független, "miazhogynagyonis", no de a CIAtól? Más országok életébe titkosszolgálati módszerekkel beleszólni (lásd: Ukrajna, Szíria, Egyiptom, Líbia, Tuniézia, Jugoszlávia, Oroszország 1991-2000, stb.) szép dolog? Mert Magyarországon most szintén ez történik ...
ellenforradalmár
2020. szeptember 28. 16:31
Soros egy igaz magyar ember! :-)
valmue2,5
2016. augusztus 07. 17:39
Anyukádról beszélsz? Mert nemigen érdekel a sorsa...:)
finekom
2016. augusztus 07. 16:28
És az fair, hogy az adónkból óriási állami hirdetésekkel támogatják a baráti médiumokat, például Habony új lapjának milliárdokat adnak, miközben letiltják a hirdetéseket azokba a médiumokba, amik nem a kormánypropagandát nyomják? És hogy hirdetésekkel megveszik és lebutítják a valamikori ellenzéki tv-t, az atv-t? És hogy az állam bőkezű megrendelésekkel látja el a haverokat, amiből bőven telik például a CÖF támogatására is? Ezek után azok, akik valamiben nem értenek egyet a kormánnyal honnan vegyenek pénzt mondjuk egy hangosításra? Ma már például egy műanyag tábla leszedése az NVB faláról 50 ezer Ft-ba kerül (Gulyás Mártonnak, + egy év felfüggesztett). Mészáros vagy Habony indult valamilyen demokratikus választáson? Vagy Matolcsy? Azért kérdezem, mert a pénzek és ezzel együtt a hatalom ezeknél vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!