A kisökörnek meg kuss

2017. január 27. 09:58

Amikor a Fidesz vásárolja be magát sameszeken, vízhordókon, pajtikon és a Kaya Ibrahim-arcképcsarnok többi jellegzetes alakján keresztül a médiába, azzal a Médiatanácsnak és a GVH-nak semmi baja nincsen.

2017. január 27. 09:58
sixx
Index

„Ezek elvitték a Figyelőt is. Jó, kétségeink nem voltak eddig sem, a hetilapot megvásárló Schmidt Mária havercsaj volt, rábízták az 56-os emlékévet, a Magyarország halszagúban is ott buzgólkodott, sőt, szerepelt a zavaros hátterű, még zavarosabb költségvetésű hazafias dal videóklipjében is. Jó, az egy dolog, hogy megvette a Figyelőt, állítólag a csődtől mentette meg, de az meg egy másik, hogy a Minőség, méltányosság és mértéktartás figyelembevételével szerkesztett lap élére kinevezett egy triumvirátust, amiben helyet kapott Lánczi Tamás, a Századvég elemzője, Habony Árpád cégtársa, L. Simon László, aki legutóbb a kulturális örökségvédelemért és a kiemelt kulturális beruházásokért felelt államtitkári beosztásban, és Tallai Gábor, a Terror Háza Múzeum programigazgatója. Nem is lesz a lap mostantól független, mondta L. Simon kissé értetlenkedve, hogy a picsába lenne?

Amikor a Fidesz vásárolja be magát sameszeken, vízhordókon, pajtikon és a Kaya Ibrahim-arcképcsarnok többi jellegzetes alakján keresztül a médiába, azzal a Médiatanácsnak és a GVH-nak semmi baja nincsen. Sőt, az adott esetben fél éven át is elpöcsörésző eljárásaik hirtelen szárnyakat (seggberúgást) kapnak, és úgy folyatják át magukon az állam felől érkező szelíd nyomás előtt gördülő igeneket, mint egy rosszabb menza a romlott csirkecombot az egyszeri irodistán. Az »És akkor most kié is a TV2?« néven ismert szomorújátékban olyan gyorsan mondták ki a kormány kedvenc kaszinótulajdonosának kedvező áment, hogy tán még ő is meglepődött rajta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 08. 20:19
Amikor 90% felett volt a médiatúlsúly ballib oldalon akkor csend volt. Most a kis ökörnek kuss!
atila68
2017. március 28. 20:17
sixx! Szerintem maradj a Való Világ, meg Éden posztoknál a Hogyvolt blogon. Az megy neked.
dakotasámán
2017. február 10. 21:01
"Jöhetne megint a verdikt a d209-től: akinek média kell, vegyen magának." nem tudom, látta-e valaki 2 hónappal ezelőtt stróman lőrincet. az arcára volt írva, hogy médiát akar venni, ha bele döglik is. szörnyű volt látni a szenvedését, látszott, hogy akkora szüksége van a médiára, mint andy vajnának timike nyelvtehetségére. ezt a szenvedést már a mutyikirály sem bírta nézni, és megkönyörült rajta. kegyesen megengedte, hogy vegyen pár lapot, ha már annyira oda van érte. csoda- e ezek után, ha lőrinc barát imába foglalja a mutyikirály nevét hetedíziglen. na ugye.
matykox
2017. február 10. 16:36
Váó/ 69. mínusz, kösz csak így tovább! Amúgy nem baj, minden jó ami nektek rossz, zsindikexikém! Ismerős logika,b,c?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!