Hol voltak a székely férfiak?

2017. július 24. 12:34

Ha ilyen csúfság esik meg egy leánnyal Székelyföldön, akkor a székely férfiak vajon hol maradnak?

2017. július 24. 12:34
D. Horváth Gábor
Magyar Nemzet

„A megmagyarázhatatlan esetről Kósa Lajos magyarázkodott a helyszínen, ahol a kormányfő beszédéről tartott sajtótájékoztatót, hátha valaki nem értette. A leány iránt a legkisebb szánalmat sem mutatva azt mondta, hogy elemezte a felvételeket, és megállapította, hogy provokáció történt. És ha bármelyik B-középbe beül az ember egy másik csapat mezében, akkor a biztonságiak az ő érdekében cselekednek határozottan, fogalmazott. Ez az értékelés azonban még akkor sem helyes, ha tőle az ember egyáltalán nem azt várja, hogy igazat mondjon. A leányt ugyanis mindenekelőtt megverték és megalázták. Ráadásul székelyként és magyarként ugyanabban a mezben volt, mint mindenki más. És a B-közép sem említhető jó példaként, amelynek tagjai eszerint a focimeccsek két órája alatt hordává válnak. Mert ilyet talán a fideszes politikusok sem várnak el a bálványosi szabadegyetem látogatóitól. Vagy mégis?

Pár napja Bakondi György is beszélt hallgatók előtt. A migránsok magatartását illusztrálva példákat ismertetett, amelyek között Köln is szóba került, ahol 2015-ben migránsok erőszakot követtek el nőkkel szemben. A belbiztonsági főtanácsadó tanulságnak szánva azt a költői kérdést tette föl a hallgatóságnak, hogy amikor mindez történt, akkor vajon a német férfiak hol voltak. S amikor ugyanezt a kérdést magyar kistelepüléseken megismételte, akkor a válaszokból az derült ki számára, hogy nálunk bizony másként lett volna.

Pedig nem biztos, hogy jól látja a dolgokat. Hiszen ha ilyen csúfság esik meg egy leánnyal Székelyföldön, akkor a székely férfiak vajon hol maradnak?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2017. július 25. 17:06
"Ha ilyen csúfság esik meg egy leánnyal Székelyföldön, akkor a székely férfiak vajon hol maradnak?" Örüljön az a "lánynak" nevezett provokátor - mert a beszari ffi ballib a nőket veti be a vergődésükhöz - hogy nem volt ott egy igazi székely ffi, mert akkor megismerte volna ez a "lánynak" nevezett akárki, hogy mi jár egy megfizetett provokátornak! Tudja Horváth! Székelyföldön nem tűrik az olyan aljas viselkedést, amit itt az óhazában a ballib megtehet! A ballib pedig szégyellje magát, hogy már olyan szintre süllyedt, hogy nőket fizetnek le, - milyen nőket!!!! - vetnek be aljas vergődésükhöz, csak, hogy legyen min rágódni, hetekig vergődni. Várom mikor jelentik be a lefizetett csőcseléknőtagról, hogy leszbikus, és akkor ezért is lehet vergődni, hogy nem tartják tiszteletben.))))) Szégyen, gyalázat amit műveltek, amilyen aljasságra képesek vagytok! Az előre megtervezett helyszín a riporterrel, kamerával éppen elég bizonyíték! Pffff!!!!!
smarton
2017. július 25. 11:02
Felvilágosítalak, provokatívan bunkÓ: székely férfi rántotta meg a hülyepitsa haját láthatóan felháborodásában, miközben rengeteg székel férfiből egy morgott valamit a többi székely férfit pedig abszolút nem érdekelte a dolog, a székely nőkkel egyetemben. Aki pedig a rendért volt felelős, az kikísérte a teljesen feleslegesen cirkuszoló, magát földre dobó, látványos gombóccá görnyedő és teljes erőből ellenkező pitsát. Nézd meg, pont ez látszik. És ne nézz mást hülyének, ha egyszer ott a videó.
Peter8811
2017. július 24. 21:22
A csajszi oda ment provokálni a tetves kurva anyját meg azt is aki védelmébe veszi legközelebb már terroristákat fogtok védeni, Simicska Csicska.
Tyrker
2017. július 24. 17:24
Egy részük ott volt, és gyáván viselkedett. A többségüknek van mentsége: ott sem volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!