Macronból Bajnai lett

2017. augusztus 16. 12:27

Ostoba lépések, buta gesztusok, alkalmatlanság – mintha nálunk Bajnai Gordon lenne a kormányfő.

2017. augusztus 16. 12:27
Máté T. Gyula
Máté T.

„Csúfos kudarcra áll az újabb európai »demokráciamentő« projekt: Emmanuel Macronra már legfeljebb a franciák harmada szavazna. Ostoba lépések, buta gesztusok, alkalmatlanság – mintha nálunk Bajnai Gordon lenne a kormányfő. Vagy valamelyik új momentumos…

Emmanuel Macronra az elnökválasztásokon a szavazni ment franciák 65 százaléka voksolt. Most alig 36 százalék támogatná. Pedig a »demokratikus világ« Európa megmentőjének, egy, a politikai elithez nem tartozó, új gondolkodásmódot jelentő vezetőjeként ünnepelte. Ezen kívül megoldja a migráció kérdését is.

Hát akkor vegyük ezt az egészet sorba, és értelmezzük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. augusztus 16. 17:08
Mást sem hallunk itthon, mint hogy a választásokon résztvevők választanak, hogy az ott kialakult helyzet, legalábbis 4 évre kőbe van vésve. Most meg kiderül, hogy a franciáknál egy közvéleménykutatásba is bele lehet bukni...
Morgen
2017. augusztus 16. 16:14
A franciák szavazták meg, szagolják! A Nyugat már régen le van írva, ha a józan észről van szó.
Aerion
2017. augusztus 16. 15:38
Macronból nem lett Bajnai, mindig is Bajnai volt. Ha eljön a napja, valaki majd felülteti a gázsütőre, és senkinek se fog hiányozni.
balbako_
2017. augusztus 16. 15:33
A gazdái már szívják a fogukat, mert sokba került a fiú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!