Orbán Viktor türelmes

2020. október 06. 15:11

A mesekönyv, amivel kapcsolatban a miniszterelnök összegezte homoszexuálissal kapcsolatos véleményét, nem bántja, nem rontja meg, és nem teszi meleggé a gyerekeket.

2020. október 06. 15:11
Bordás Gábor
24.hu

„»A magyarok türelmesek ezzel a jelenséggel (a homoszexualitással) szemben, sőt a magyarok olyan türelmesek, hogy az ilyen típusú provokatív demonstrációkat is – nem mondom, hogy szó nélkül – jól viseljük. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy Magyarország a homoszexualitás tekintetében egy toleráns, türelmes ország. De van egy vörös vonal, amit nem lehet átlépni, és én ebben összegzem a véleményemet: hagyják békén a gyerekeinket« – mondta Orbán Viktor hétvégén a Kossuth Rádióban.

Felesleges lenne itt újra elmagyarázni, hogy a mesekönyv, amivel kapcsolatban a miniszterelnök összegezte homoszexuálissal kapcsolatos véleményét, nem bántja, nem rontja meg, és nem teszi meleggé a gyerekeket, segíthet viszont megérteni és elfogadni a magyar társadalomban is jelen lévő, és mesék nélkül is szembejövő kisebbségeket (korántsem csupán a melegeket), ahogy megjelenik benne a mélyszegénység, a családon belüli erőszak és az örökbefogadás kérdése is.

Azt is minek hangsúlyozni, hogy e Dúró Dóra, Orbán Viktor és a mesekönyv elleni 84 ezer tiltakozó által veszélyesnek tartott érzékenyítésnek sincsenek kitéve azok a gyerekek, akiknek a szülei nem vásárolják meg a könyvet, ez ugyanis nem kötelező olvasmány. Sőt még a két nem fehér figurát is tartalmazó Duplót sem muszáj megvenni a boltban, ha valakiben hasonló kétségek dúlnának, mint a kormányközeli Vasárnap.hu újság szerzőjében, aki amiatt háborodott fel, hogy gyermeke nemcsak az utcán vagy a tévében, hanem már egy Legóban is szembesülhet vele, hogy léteznek színesbőrű emberek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. október 07. 09:07
De pontosan azt teszi, kedves Gábor. Szerintem a miniszterelnöknek magasabb az iq-ja mint neked, különben te lennél az Ő helyén,Ő meg a Te helyeden. Igenis bántja rontja és meleggé is teheti. Ezzel a mesekönyvvel a buzik elintézték,hogy innentől kezdve zéró tolerancia. Ott dögöljenek meg ahol éppen vannak. A gyerekeink védelme szent és sérthetetlen. Buzeránsok takarodó !
Esvány
2020. október 07. 08:59
"Felesleges lenne itt újra elmagyarázni, hogy a mesekönyv, amivel kapcsolatban a miniszterelnök összegezte homoszexuálissal kapcsolatos véleményét, nem bántja, nem rontja meg, és nem teszi meleggé a gyerekeket" Tényleg felesleges, mert tudjuk, hogy hazudsz! És azt is tudjuk, hogy a gyermeknevelés a szülők joga, nem pedig a sanda szándékú, gyerekek megrontására ácsingózó ideológiai mozgalmároké.
tevevanegypupu
2020. október 07. 08:47
Talán nem rontja meg, de nyugtalanítja..és erre egyáltalán nincs szükség mondjuk öt éves korban. Továbbá az sem megengedett cél, hogy természetesnek tartson egy leszbikus vagy homoszexuális kapcsolatot,mert nem az. És ezt az érintettek is nagyon de nagyon jól tudják..nem véletlen, hogy erőszakosan,minden áron és még törvényi úton erőltetve is el akarják fogadtatni.
Vakfolt
2020. október 07. 07:02
"A mesekönyv, amivel kapcsolatban a miniszterelnök összegezte homoszexuálissal kapcsolatos véleményét, nem bántja, nem rontja meg, és nem teszi meleggé a gyerekeket." Pontosítsunk ezen. "A mesekönyv, amivel kapcsolatban a miniszterelnök összegezte homoszexuálissal kapcsolatos véleményét, önmagában nem bántja, nem rontja meg, és nem teszi meleggé a gyerekeket, mindezt azzal érik el, hogy olyan korban keltik fel a gyerek érdeklődését a devianciák iránt, mikor még nem lehetőségként értékeli, hanem követendő mintának."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!