Liberális siránkozás a sajtóról

2020. december 14. 09:37

A városvezetőt nem ellenőrzi, inkább sztárolja a HVG, a 24.hu, a 444, a Nyugati Fény, a Hírklikk, a Klubrádió, az ATV és a Telex.

2020. december 14. 09:37
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Tamás elérkezik a lényeghez. Az ő megfejtése szerint Orbán azért kezdett médiaháborúba, mert a balliberális sajtó nyerte meg az önkormányzati választást az ellenzéknek. Ebben mondjuk legalább van valami igazság. Azt a heteken át tartó borkaizást-kokainozást, amit például az Index csinált az önkormányzati választás kampányában, valóban nehéz elfelejteni. És utána sem nyugodtak meg, a helyzet az, hogy aki megnézte, hogy miként vallott naponta szerelmet a függetlenobjektív sajtó, élen a régi Indexszel az ellenzék főpolgármesterének, Karácsony Gergelynek, az azt is megérti, mit is akart üzenni valójában a költő.

A hatalmi pozícióban levő városvezetőt nyilvánvalóan nem ellenőrzi, sokkal inkább sztárolja a HVG, a 24.hu, a 444, a Nyugati Fény, a Hírklikk, a Klubrádió, az ATV és a Telex. (Zárójelben azt is gyorsan jegyezzük meg, hogy Pikó józsefvárosi helyi lapja milyen leplezetlen propagandát nyomat. Közpénzből. Persze azzal nincs baj. Az jó propaganda. Azt Tamás szereti.)

Végül Fábián Tamás levonja a végső konzekvenciát: Orbán ugyan egy éve még azt állította, hogy majdnem kiegyenlítettek a sajtóviszonyok, de újra elkezdte nyírni a kormánytól független sajtót. Mondjuk ezek szerint Tamás mégiscsak elfogadja, hogy eddig nem voltak azok, csak épp nem volt kedve beszélni róla. Talán tetszett is neki a kilencvenes évek kegyelmi időszaka, amikor az egyetlenegy Új Magyarország képviselte a jobboldalt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2020. december 14. 22:04
Azok, akik nem csupán Apáti művész úr fordításában szeretnék ismerni a szóban forgó videót Fábián Tamástól, az eredetit megnézhetik itt: https://www.youtube.com/watch?v=qSDSJt6V0Fg
egyvilág
2020. december 14. 20:24
A nép és a sajtó pártosságáról: https://egyvilag.hu/korabbiuzenetek/PT102_2020-04-30.shtml#partatlansag
ThunderDan
2020. december 14. 13:12
Gondolom ezt sem fogjuk megtudni a progresszív sajtóból: https://888.hu/gazemberek/rohadt-szemet-zsido-fakadt-ki-a-baloldali-polgarmester-baranyi-krisztina-4289623/ Ha UGYANEZ a kijelentés egy fideszes polgármester száját hagyta volna el, tehát ha teszem azt nem Baranyi, hanem Pokorni lett volna az elkövető, már kánonban őrjöngene a 444-24.hu-index-hvg-stb. stb., nem is beszélve a komplett Összellenzékről. De hát nekik úgy látszik szabad rohadék zsidózni... majd bocsánatot kér, mint a bírólászló, meg hát régen is volt (két perce), meg hát gondolom ő is agóniában volt... a zorbán a hibás...
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 14. 12:43
A balettművész úrnak megint igaza van. A médiának nem feladata a kritika. Inkább az lenne a dolga, hogy Orbán Viktor nagyszerű tetteit zengje napi 24 órában, hogy minden honfitársunk értesüljön arról, milyen tökéletes az élet a NER-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!