Fake News Határok Nélkül

2021. július 06. 18:15

A „Riporterek Határok Nélkül” nevű sorosista szervezet is beszállt a Magyarországot gyalázó támadások legújabb hullámába.

2021. július 06. 18:15
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„A »Riporterek Határok Nélkül« nevű sorosista szervezet is beszállt a Magyarországot gyalázó támadások legújabb hullámába. Már vártuk, nem is értem, hetekig hol késlekedtek

Azért álljunk meg egy baráti szóra a megélhetési rettegők legújabb opuszánál.

Külföldi újságírók, riporterek és tudósítók tucatjai fejenként havi sokezer eurós fizetéssel, topmenedzseri jólétben élnek Budapesten, egy gyönyörű, biztonságos, szabad és pezsgő szellemi, kulturális életű országban.

És ezek a külföldi újságírók, riporterek és tudósítók a nemzetközi ideológiai fősodor elvárásainak mindenben megfelelve, hűséges alattvalókként a cikkeikben képmutató módon, reggel, éjjel meg este a diktatúráról, az elnyomásról, a jogfosztásról, a sajtószabadság felszámolásáról és mindenféle ehhez hasonló nyilvánvaló badarságról hazudoznak szakmányban.

Mindeközben élnek, mint Marci Hevesen. A legnagyobb problémájuk, hogy a város melyik elit környékén béreljenek luxuslakást, melyik magánbölcsődébe, óvodába, iskolába járassák a gyerekeiket, hova járjanak a feleségeik, férjeik körmöshöz és kozmetikushoz, melyik világmárka budapesti üzletében vásároljanak, melyik Michelin csillagos étteremben vacsorázzanak és melyik liberális házibuliban mulassák a “szörnyűséges közállapotokon nyavalyogva” a csermelyléptű időt.

A Budapesten dolgozó külföldi újságírók, riporterek és tudósítók mindennapi élete a legdurvább cáfolata a mindennapi pofátlan hazugságaiknak.

Fake News Határok Nélkül/Fake News Without Borders.

Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AROON
2021. július 07. 07:59
"Ön egy igen ostoba féreg lehet... Ne is lássam! X." Ezt mondja McEmese akinek eddig épkézláb kommentet nem sikerült összehozni. Tudatlanság homályában csak a személyeskedésre futja neki. Tipikus balos. Az a pikantériája, az egésznek, ha már nem tudnak válaszolni, mert elfogytak mint Bagaméri fagyija, onnantól minden jobbos bunkó, mert iskolázottabb, vannak érvei, jah és ennek tetején, még kérdezni is mer.
MZperXXL
2021. július 06. 23:49
A Riporterek Határok Nélkül tagjai mennyi másik, hazánkat támadó/LMBTQ/térdeplősünneplős/demokráciáértaggódó szervezetben tagok még?
nemecsekerno_007
2021. július 06. 22:12
Ez tűpontos leírása a gyarmati életnek. Így éltek az angolok is Indiában.
szarcsi1
2021. július 06. 21:57
Deutsch szupercsúcs és mindig fején találja a szöget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!