Tényleg megtűrt vendégek akarunk lenni saját hazánkban?

2022. november 28. 13:00

Nem! Nem! És Nem!

2022. november 28. 13:00
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„»Nyitottság, tolerancia, sokszínűség, határok lebontása«, csakhogy néhány hívószavát említsem a nyílt társadalom megvalósítására törekvő univerzális liberalizmusnak- vannak országok, amelyek még ideig óráig megengedhetik maguknak, hogy liberális doktrínák uralják a napjaikat és kössék gúzsba az államot. De meddig áll fenn ez a kegyelmi állapot?! A folyamatos, szűnni nem akaró bevándorlás okozta lakosságcsere mikor hoz végleg létre Libanonhoz vagy Szíriához hasonló kaotikus helyzetet?!

Tényleg ezt akarjuk csak azért, hogy a nagy cégek olcsó munkaerőhöz és fogyasztókhoz, a baloldal pedig az áldozatkultusz révén szavazókhoz jusson?!

Tényleg megtűrt vendégek akarunk lenni saját hazánkban?!

Nem! Nem! És Nem!”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. november 28. 19:53
Ócska szöveg. Pont a ti demagógiátok köti gúzsba és löki sötétségbe a társadalmat, az országot.
Vakfolt
2022. november 28. 16:26
Az olasz miniszterelnöknő szavai eléggé elgondolkodtattak, a Burkina-Fasói aranybányász gyerek kap néhány frankot, a fele arany meg megy a franciákhoz, és ezek a tetvek pofáznak szolidaritásról, miért nem marad az arany meg a migráns is a kibaszott országában?
Armageddon
2022. november 28. 15:39
Biczi, a NEM, NEM, SOHA, itt szebben hangzik a mélymagyaroknál.
Kormánypárti1
2022. november 28. 14:45
https://mandiner.hu/cikk/20221127_belgium_marokko_sport_zavargas_labdarugas_rotterdam_hollandia_kulfold Élő példa. Ez már nem arról szól, hogy ők ünnepelnek, szurkolnak, hanem hogy azt tehetnek amit akarnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!