Én szégyellem magam, hogy ezt a valamit Újságírói Díjnak nevezik

2023. március 31. 17:12

Javaslom, ezután nevezzük a bálnát ebihalnak, az ablakot falnak, a háborút békének, és az ecetet meg szörpnek.

2023. március 31. 17:12
null
Velkovics Vilmos
Facebook

»Az újságíró olyan személy, aki a hírek, események és információk gyűjtésével, elemzésével és közlésével foglalkozik a nyomtatott, online vagy más média formájában. Az újságírók általában riportokat, interjúkat, cikkeket és más anyagokat készítenek, amelyeket megjelenítenek az újságokban, magazinokban, televízióban, rádióban, valamint az online média platformokon. Az újságírók feladata, hogy tájékoztassák az olvasókat, hallgatókat vagy nézőket a fontos eseményekről, és az emberekhez közvetítsék az információkat, amelyek befolyásolhatják az életüket. Az újságíróknak fontos szerepe van az átláthatóság és a demokrácia fenntartásában, és a szabad és független sajtó kulcsfontosságú szerepet játszik a modern társadalmakban.«

Én szégyellem magam, hogy ezt a valamit Újságírói Díjnak nevezik. Javaslom, ezután nevezzük a bálnát ebihalnak, az ablakot falnak, a háborút békének, és az ecetet meg szörpnek....”

***

Nyitókép: Madiner-archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 01. 10:18
A hírolvasó Vilmos,mint újságíró..Bruhaha
ozdiszatir
2023. április 01. 06:59
Tényleg vicc ez az egész....elbukott sajtoperek rangsorát kellene tükröznie ennek a díjnak! Nyomorék fideszbuzi hazaáruló köcsögök
Vata Aripeit
2023. március 31. 21:11
De most tényleg. Újságírók? Díjak? Qrva szánalmas ez az egész. Ehhhh
benedek77
2023. március 31. 19:40
A büszke nercsicska Velkovics nagyon messze van az újságírástól, nem értem minek pattog:) menne inkább kapálni bazdmeg:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!