A DK ifjúsági tagozata – a Momentum – megint bedolgozik Ferinek

2023. április 06. 10:45

Elvan a gyerek, ha játszik.

2023. április 06. 10:45
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„Ezekkel az akciókkal már a saját buborékjukban sem igen tudnak figyelmet generálni. Saját maguk tornászták fel ennyire választóik ingerküszöbét, aztán most csodálkoznak, hogy a rajongók csalódottan távoznak a moziból. Mert mivel tudják ezt még überelni? Még egyszer megpróbálják szétszedni a kordonokat? Még jobban be akarnak szólni valamelyik hivatalos személynek, akit a rossz szerencséje pont akkorra szólított oda? Hát, ez nem valami sok. Azt gondolják, véletlen, hogy nem Gyurcsányék akcióznak, hanem az ifjúsági tagozatukat küldik oda, kiegészítve azzal a futóbolonddal, akinek már minden mindegy?

Mert ha megnézik, Gyurcsány egyetlen ilyen rendezvényen sem teszi tiszteletét, de jószerivel a Demokratikus Koalíció sem. Sokkal okosabbak ennél. Feri szépen lemonitorozza, hogy mire és miként reagálnak a választópolgárok, természetesen a csicskásaival – leginkább erre tartja a Momentumot és Jakab Pétert –, aztán ami nem jön be, azt rájuk hagyja. Ami pedig esetleg bejönni látszana, onnan azonnal elparancsolja őket és maga lép akcióba.

Ezek nem a véletlen művei. Gyurcsányról sokat el lehet mondani, de azt kár eltagadni, hogy lát a pályán és leginkább ennek köszönheti, hogy vesztett pozícióból is a baloldal főnökévé tudott válni. Újra. Úgyhogy megnézi, mire mennek a beosztottjai ilyen helyzetekben – ő is hamar levágja majd, hogy nem sokra -, és pont akkor fognak ezek az akciók elhalni, amikor saját maga is megbizonyosodik afelől, hogy ezekben ennyi volt. A politikai felelősséget pedig viseli – most éppen – ifjúsági tagozata, a Momentum.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. április 06. 15:29
Fletkány szoponc törpe pártok támogatottságán látszik mennyit érnek SZART SE ! :DDDDDDDDDD
síróbohóc
2023. április 06. 13:49
Szép sivalkodás Trombi! Egyszerűen öröm látni, ahogy eljelentéktelenedsz.
VasváriPál
2023. április 06. 13:20
Ernőke! Folyamatosan kussolva játszódjál
Gullwing2.0
2023. április 06. 12:40
Trombitáljon inkább Orbán himlős, bélsaras bájdorongján ez a húgyagyú retardált NER-szarjankó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!