Mong távozik az Origótól

2012. március 27. 07:38

Május elsejével távozik az Origo felelős szerkesztői pozíciójából Mong Attila, az MR1 Kossuth Rádió korábbi munkatársa. Az Origo főszerkesztője megerősítette a hírt, azt viszont egyelőre nem tudni, merre folytatja az újságíró.

2012. március 27. 07:38

„Május 1-től elhagyom az origo-t. Közös megegyezés, saját kezdeményezés. Jó volt, szép volt – köszönöm mindenkinek. További munkasikerek felé” – írta Facebook-profilján az Origo felelős szerkesztője, a Komment.hu rovatvezetője, aki alig több, mint tíz hónappal ezelőtt igazolt a portálhoz.

Az MR1 Kossuth Rádiótól a 180 perc című műsor vezetője 2010 decemberében távozott, miután lejárt munkaszerződése. Felmondásában akkor közrejátszhatott, hogy botrány robbant ki egy perces néma csendje miatt, amit az új médiatörvény elleni demonstrációként tartott élő adásban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!