A stop.hu főszerkesztője is távozik

2012. július 04. 10:07

Azonnal hatállyal benyújtotta felmondását a stop.hu főszerkesztője. Lenkei Gábor döntését azzal indokolta, hogy a cégnél lehetetlenné vált a szakmai és etikai normáknak megfelelő újságírás. Illisz László, a Figyelő főszerkesztője szintén az elmúlt napokban jelentette be felmondását.

2012. július 04. 10:07

Azonnal hatállyal benyújtotta felmondását a stop.hu főszerkesztője. Lenkei Gábor döntését azzal indokolta, hogy a cégnél lehetetlenné vált a szakmai és etikai normáknak megfelelő újságírás. „A stop.hu működésének gazdálkodási és politikai feltételei vészesen megromlottak, úgy látom, hogy a megfelelő minőségű, az újságírás etikai és szakmai alapelveinek betartásával végzett munka lehetetlenné vált” – írta az újságíró a hvg.hu cikke szerint.

A portál cikkében emlékeztet: a stop.hu-t jelenleg fenntartó Commonline Zrt.-t a Népszava Lapkiadó Kft. szerezte meg a közelmúltban a Media Magnet Kft.-től. Lenkei Gábor tavaly júniusban jelentette be: ő veszi át a portál vezetését.

Illisz László, a Figyelő főszerkesztője szintén az elmúlt napokban jelentette be felmondását. Az újságíró a Heti Válasz szerkesztőjeként folytatja.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. július 08. 14:56
Nemis ráncos! Csak ellenszenvesen erőszakos.
sunázó
2012. július 08. 14:56
Kálmán Olgát ne bántsa. Olyan bambán tudja mondani: engem nem győzött meg. Ki akarja azt a ráncos libát meggyőzni?
narmer
2012. július 08. 14:56
A főszerkesztőnek ennél az elfogult kócerájnál etikáról beszélni kész röhej. Akár, ha Kálmán Olga siratná az ATV erkölcsiségét.
mustármag
2012. július 06. 19:05
igazán? nahát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!