Gazsó L. Ferenc távozik a Kossuth Rádió intendánsi posztjáról

2012. augusztus 14. 19:01

Közös megegyezéssel megszűnik Gazsó L. Ferencnek, az MTVA tartalom előállítási vezérigazgató-helyettesének, a Magyar Rádió nonprofit Zrt.-nél betöltött Kossuth Rádió intendánsi munkaköre.

2012. augusztus 14. 19:01

Közös megegyezéssel megszűnik Gazsó L. Ferencnek, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA) tartalom előállítási vezérigazgató-helyettesének, a Magyar Rádió nonprofit Zrt.-nél betöltött Kossuth Rádió intendánsi munkaköre. A médiavezető a változást az MTVA megnövekedett szakmai feladataival indokolta.

Az MTVA keddi közlése szerint Jónás István, a Magyar Rádió vezérigazgatója az intendánsi feladatok ellátására Pásztor Zoltánt kérte fel, aki az ELTE francia-arab-kulturális antropológus szakán végzett, a Petőfi, majd a Kossuth Rádió illetve a Duna és Magyar Televízió szerkesztő-műsorvezetője is volt. 2011-től az Magyar Rádió nonprofit Zrt. tartalom-innovációs menedzsereként is dolgozott. Munkáját a Magyar Rádió Nívódíjjal és a Magyar Tudományos Akadémia akadémiai újságírói díjával is elismerték.
 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. augusztus 15. 14:47
Nem tudom, mennyi volt ebben Gazsó L. szerepe és felelőssége, de a Kossuth rádió totálisan lezüllött. Nívótlan, szar adó lett, mértékadó "zászlóshajó" szerepét elvesztette. Már az időjárásjelentése sem hiteles.
Basiliscus
2012. augusztus 15. 14:47
Majd megy vissza az Echo tévéhez.Oda való.
tetahó
2012. augusztus 15. 14:47
Sikerült Gazsónak a Kossuth-ot a Lánchíd rádió szintjére züllesztenie. Innen már a bunkók is győzik a munkát.
HSL
2012. augusztus 15. 12:50
a forradalom megeszi gyermekeit, efftársak pedig ha szarul megy a kupleráj, nem a bútorokat kell lecserélni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!