Közös megegyezéssel távozott a TV2-től Megyeri

2012. november 06. 17:13

Az átszervezések következtében közös megegyezéssel távozott a TV2-től Megyeri András üzletfejlesztési igazgató. Az új vezető érkezéséig a területet közvetlenül Simon Zsolt vezérigazgató irányítja.

2012. november 06. 17:13

Az átszervezések következtében közös megegyezéssel november 1-jével távozott a TV2-től Megyeri András üzletfejlesztési igazgató – értesült a Médiapiac. Mint írták, az általa korábban irányított igazgatóságot összevonják a kereskedelmi igazgatósággal; az új vezető érkezéséig a területet közvetlenül Simon Zsolt vezérigazgató irányítja.

A portál emlékeztetett: Megyeri András 2011. február 1-jén érkezett a céghez, mint üzletfejlesztési osztályvezető, majd 2011. szeptember 1-jétől üzletfejlesztési igazgatóként tevékenykedett. Nevéhez fűződik a talent menedzsment program bevezetése, az AFP (hirdető által finanszírozott műsorok) megerősítése, illetve a kábelportfolió megerősítése.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!