Médiajustitia

2013. április 03. 18:00

Belegondolni is rossz, mivé züllik majd a román nyomozó hatóság, ha ismét az egykori kommunista titkosszolgálat embereinek irányítása alá kerül.

2013. április 03. 18:00
Rostás Szabolcs

„A legpikánsabb az, amikor az USL házicsatornájának számító – a magyarellenes megnyilvánulásokban élen járó, a Kovászna Megyei Tanács honlapja ügyében nemrég hazugságon kapott, és emiatt elmarasztalt – Antena 3 hírtévé ízekre szedi, sőt fenyegeti Victor Pontát, mert megfordult a fejében, hogy az államfő emberének tartott Laura Kövesire bízza a korrupcióellenes ügyészség irányítását.

A demokratikus országban normális médiaviszonyok közepette megengedhetetlen nyomásgyakorlás hatására a kormányfő tegnap el is állt eredeti szándékától, és a leendő, a liberálisok által preferált igazságügy-miniszterre testálta a főügyészek nevesítésének feladatát. Ponta kapitulációjából is kitűnik, hogy a hazai igazságszolgáltatás továbbra is a televízió képernyője előtt zajlik, de ami ennél is rosszabb: a háttérből olyan ellentmondásos politikusok mozgatják a szálakat, mint a bizonyítottan szekus múlttal rendelkező Antena 3-tulajdonos Dan Voiculescu. Belegondolni is rossz, mivé züllik majd a román nyomozó hatóság, ha ismét az egykori kommunista titkosszolgálat embereinek irányítása alá kerül. És hogy mit szól majd ehhez Brüsszel…”

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2013. április 07. 13:45
Az lesz, hogy Pontának szépen mindent elnéz az EU-s vízfej, mert baloldali(nak hazudja magát), meg kisebbségellenes.( Ez ugyanis az EU Achilles-sarka, és nem szereti, ha székelyzászlóval csiklandozzák.)
Zsandár
2013. április 07. 13:44
==Belegondolni is rossz, mivé züllik majd a román nyomozó hatóság, ha ismét az egykori kommunista titkosszolgálat embereinek irányítása alá kerül.== Most is azok irányítják, akárcsak Magyarországon és a többi komcsi-maradék birkaköztársaságban. Talán még Németország sem kivétel. No, de majdcsak kihalnak és az ivadékaik is. Ha 50-60 év múlva lesznek még történészek, az 1990 és 2015 közötti silány, nemzetnyomorító korszakot összefoglaló néven posztkommunizmusnak (na jó, posztbolsevizmusnak) hívják majd. Bizony, egy szemernyit sem fognak ezzel tévedni. A magyar nemzet szégyene ez az időszak, ugyanúgy, mint a Mohácsot megelőző pár évtized.
Öreggyula
2013. április 07. 13:43
Miért mikor került ki onnan? A forradalom is azért volt, hogy a román atombombát a Securitate átadhassa a moszkvai elvtársaknak, amit Csau szépen összerakott szarva az oroszokra. A ruszki NKVD-tól rettegett férgeitől a világon csak a rohadt román Secu volt kegyetlenebb... Ma is ők a vezetők ahogy eddig is...
Antigoné
2013. április 03. 21:16
Köszi. Üdv!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!