Miért lesz fizetős az RTL Klub?

2013. november 22. 18:07

Pap Gitka a digitális átállással és a médiapiaci változásokkal indokolja a televíziós csatorna lépését.

2013. november 22. 18:07

Pap Gitka, az RTL Klub kábelcsatorna-portfólióigazgatója szerint az indokolja a csatorna fizetőssé tételét, hogy az elmúlt 5 évben 45 százalékkal csökkent a televíziós reklámpiac. A saját tartalomra legtöbbet költő nagy kereskedelmi kábelcsatornák nem részesülnek a kábeles előfizetői bevételekből, ezért szeretnének változtatni ezen. „Az biztos, hogy az RTL Klubon a jövőben is, ahogy az elmúlt 17 évben minőségi, saját gyártású programokat fogunk kínálni, így a piacvezető csatorna továbbra is értékes eleme lesz a műsorterjesztői csomagoknak, melyek továbbértékesítésével a kábelszolgáltatók bevételekre tudnak szert tenni.” – mondta. Azt várja, hogy a kábeltelevíziós előfizetési díjak nem fognak emelkedni, de kisebb csatornák eltűnhetnek a piacról.

(via A kutya csak ugat mikroblog)

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. október 16. 11:33
Egyet értek! Pontosan ezt írtam volna én is ide.
locsaba
2014. március 01. 19:18
Végre! A többi ótvart is emeljék jó magasra.
3M..
2013. december 22. 21:26
Az Rtl-t vissza kell zavarni Luxemburgba, a tv székházat lerombolni, és a helyét behinteni sóval. Kiírni sugárveszély, legyen olyan hely mint Csernobil. Ha újra használnánk a területet, csak teljes talajcserével ajánlott. Erősen fertőzött terület! Szebb Jövőt!
3M..
2013. december 22. 21:26
Na a akkor téged először és utoljára kérdeztek, már ha kérdeztek, rontod a statot. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!