Végrehajtás alá került a Helyi Téma kiadója

2015. március 03. 09:49

Felkerült a NAV végrehajtás alatt álló cégek listájára a Helyi Témát kiadó cég – írja az Index. Az ingyenes lap februárban ugyan nem jelent meg, de Vitézy Tamás szerint nem fog megszűnni az újság.

2015. március 03. 09:49

Végrehajtás alá került a Helyi Témát kiadó Théma Lapkiadó Kft. a NAV-nál – írja az Index. Vitézy Tamás jobboldali milliárdos ingyenes lapjánál már egy ideje gondok vannak: januárban még megjelent, februárban viszont már nem. Ennek ellenére az Indexnek küldött SMS-ében Vitézy azt közölte, hogy továbbra sem szűnik meg a lap.

Az Index szerint Vitézy arra számít, hogy Simicska Lajos kegyvesztetté válása után jobb helyzetbe kerülhet a lap. Az viszont némileg csökkenti az esélyeit, hogy Vitézy nem csak Simicskával rúgta össze a port korábban, hanem Habony Árpáddal is.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quet
2015. március 13. 09:15
Egy vérszívó szutyok szennylappal kevesebb.
Pofa Benő
2015. március 03. 16:40
Ingyen hordatták ki a postásokkal, legalább kicsivel kevesebbet kell cipelniük.
BőröndÖdön
2015. március 03. 16:40
Pedig olyan jó volt ablakot pucolni...
csuka
2015. március 03. 12:53
Megszűnik a narancs bulvár? Ez orbán gucci, vagy simicska gucci érdekeltség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!