Franciázás 2000 euróért

2015. június 08. 10:10

Lehet viccelni különféle mémekkel a kormány bevándorlás-ügyben indított nemzeti konzultációján (van közöttük szellemes is), de a helyzet egyáltalán nem tréfás.

2015. június 08. 10:10
Csúri Ákos

Mindeközben már most túlzsúfoltak menekülttáboraink. Amelyekben – sajnos – a bevándorlók körében dúl az erőszak, a vandalizmus, a drogfogyasztás. A mémekkel vicceskedőktől, meg ezeket a politikai beszéd szintjére felemelő balliberálisoktól e helyről szívesen kérdezem: vajon befogadnának-e otthonukba egy-két, teszem azt, szomáliai férfiembert? Csak a sokszínűség és a multikulturalizmus jegyében. Ja, hogy nem? Akkor tán illene elhallgatni.

Mindenesetre a román cigányok nem tököltek sokat, megtalálták a rést a pajzson. Igaz, hogy őket az égvilágon senki sem üldözi, de gyorsan kihúznak Franciaországba (dákoromán elmélet a gyakorlatban), ellepik és összekoszolják koldustengereikkel Párizs történelmi kerületeit, olyannyira, hogy a »nagyonnyugatiliberálisszabadságjogos« Liberté, Égalité, Fraternité frankok 2000 eurót és repjegyet adnak nekik, hogy húzzanak villámgyorsan vissza oda, ahonnan jöttek. Bukarest külvárosába. Eltelik pár hónap és a román cigányoknak kedvük támad, és ismét elmennek megnézni a Diadalívet... És megint kapnak 2000 eurót, hogy pucoljanak a Montmartre-ról.

Ezt évente háromszor megcsinálják, az nettó 6000 euró. Ezt hívják ők franciázásnak.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. június 09. 05:22
Bokros Lalyos bácsinak összegyűjteném a 2000 Eurót, nekem megérné.
incze
2015. június 09. 05:07
én meg ezt hívom baromságnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!