Öt kézfogás Orbán Viktorral másfél percben

2016. április 08. 12:27

Az OECD rendezvényén járt Orbán Viktor, öt kézfogást meg is örökítettek a jövendő nemzedékek számára. A miniszterelnök egyébként az IMF-hitel visszafizetéséről beszél a videóban.

2016. április 08. 12:27

Az OECD rendezvényén járt Orbán Viktor, öt kézfogást meg is örökítettek a jövendő nemzedékek számára. A miniszterelnök egyébként az IMF-hitel visszafizetéséről beszél a másfél perces videóban.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktátorbán
2016. április 09. 15:34
Ha kicsit figyelmesebben megnézzük, ez a „forintosítás” az adós számára, tulajdonképpen egy nagyon magas árfolyamra meghatározott árfolyamgát. Svájci frank esetében 180 forint helyett 256 forint !!! Orbán Viktor a végsőkig próbálkozik átverni benneteket… Mi legyen erre egy „deviza”adós méltó válasza? – Köszönjük Viktor, de nem kérünk a „forintosításból”! Számunkra csak a tisztességtelen, és jogsértő szerződések teljes érvénytelenítése elfogadható!!!!!!!!!!!!!!!! http://bankar.blog.hirszerzo.hu/2014/11/24/lassan-eljott-a-forintkolcsonok-forintositasanak-ideje
Viktátorbán
2016. április 09. 15:33
Az eredeti kérdésre szeretnék válaszolni, nevezetesen, hogy miért csak most „váltja át” Orbán Viktor, a forintkölcsönöket forintra. Azért, mert az öt év (2010-2014) alatt ideérkező, ténylegesen devizában folyósított uniós támogatásból és egyéb forrásokból mostanra gyűlt össze annyi deviza, hogy valami érdemi lépést tegyen az MNB. (A 2010-es euró bevezetésből természetesen semmi nem lett.) Azaz legyen mit átcsoportosítani az államadósság törlesztése számára. FIGYELEM! A szerző, aki bankár, már 2014 végén!!!!!!!! megjósolta azt amit a héten varga bejelentett, nevezetesen hogy visszafizette az összes eu-s hitelt! Vagyis miből? A DEVIZÁT SOSEM LÁTOTT SEDEVIZAADÓSOK VÉRES VEREJTÉKÉBŐL, A 4 + EZER ÖNGYILKOS VÉRÉBŐL! VÉRE RAJTUK ÉS A FIDESZMSZP MAFFIÁN!!!!!!
Viktátorbán
2016. április 09. 15:30
Mielőtt a tolvaj elit a forintját devizára váltotta, az MNB (amennyire csak tudta), erőssé tette a forintot, ezután a kereskedelmi bankok elkezdték folyósítani a devizaalapú és deviza-nyilvántartású, (valójában) forintkölcsönöket. A „deviza”adósok csak forintot kaphattak, de közjegyzői okiratba lett foglalva, hogy devizával tartoznak, – ráadásul jó sokkal, – az irreálisan erőssé tett forint miatt. A másik oldalon a pénzügyi-politikai elit, – a banki adósok kárára, – soha nem látott kedvező áron tudta a forintját (az MNB tartalékából) devizára váltani. Most nem részletezném, hogy az, amit eddig leírtam mekkora gazemberség a pénzügyi-politikai elit részéről. (Ez ügyben szívesen várom hozzászólók véleményét.)
Viktátorbán
2016. április 09. 15:28
Lassan eljött a forintkölcsönök forintosításának ideje 2014. november 24., 16:35 Szerző: bankar Lassan eljött az ideje, hogy Orbán Viktor forintra váltassa a deviza-nyilvántartású forintkölcsönöket. De miért kellett ezzel ennyi évet várni, miért csak most? Az alapelvek megértéséhez érdemes elolvasni a „Forintkölcsönök forintra váltásához miért kell deviza?” – című korábbi posztomat. Itt most onnan indulunk, hogy az államnak jelentős deviza adóssága van, de az adósság visszafizetéséhez nincs elég devizája. Ugyanis, ha visszafizetné az összes devizaadósságát, akkor nem maradna deviza, ez pedig a forint teljes elértéktelenedéséhez vezetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!