Egy csöppet sem leszek bánatos, ha ez a magyar műgengszterrap-háború leváltja a piperkőcforradalmat

2024. április 01. 17:03

Még az is autentikusabb, mint az államimenedzser-lázadás.

2024. április 01. 17:03
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

„Én egy csöppet sem leszek bánatos, ha ez a magyar műgengszterrap-háború leváltja a piperkőcforradalmat. Még az is autentikusabb, mint az államimenedzser-lázadás.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­­ö­­g­­ö­­­s­ ­­l­á­­n­­y­­­o­k­ ­­­v­­­á­r­­n­a­­k­­ ­­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Valodi
2024. április 02. 20:07
balbako_ 11:29 "És mégis - önerőből - a legműveltebb, legpolgáribb magyar politikus lett." - höhöhö ... az, az! Csak kár, hogy nem biológiai lény, hanem valami droid: "Illés Zoltán, a 2014-ben leváltott környezetügyi államtitkár mesélte el, hogy Orbán megosztotta vele a környezetvédelemről alkotott filozófiáját: szerinte az nyugatias-balos úri huncutság, ő pedig nem fogja engedni, hogy az esőerdők és a levelibékák nevében bárki beruházásokat akadályozzon meg, gátolva a gazdaság növekedését." Ha más nem is, ez az orbáni ígéret 100 százalékig teljesült.
pasqual.dorje
2024. április 02. 19:23
Kár, hogy Dópmen úr kihagyta a ziccert. Én csak annyit mondtam volna a helyében: "Mindig boldog vagyok, ha az igazság - akár indirekt - megnyilvánulásának részese lehetek. Ezért aztán már csak címet szeretnék adni a szerzeménynek: Puzsér Róbert: Metafizika."
Lajoss
2024. április 02. 17:02
Bandi,a Pityi a te szinted…🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!