Videójáték készül a Magyar Népmesék alapján

2021. július 09. 13:45

A Behind the Beyond egy magyar népmesék által inspirált point & click kalandjáték, de a megjelenés dátuma még nem ismert.

2021. július 09. 13:45
null

A Magyar Népmesék alapján készít videojátékot néhány tehetséges magyar fejlesztő – írja a Leet.hu videojátékos híroldal. A program az úgynevezett point & click kategóriába illeszkedik, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak elsősorban fejtörőket kell megoldaniuk, de a készítők a dialógusokra is nagy hangsúlyt fektetnek.

A legjobb, hogy lesznek mellékszálak, döntési lehetőségek is, a feladványokat több módon oldhatjuk meg – ezek pedig azért fontosak, mert általuk a végkifejlet is változik”

– írják. 

A weboldal szerint a Behind the Beyond nem magyar szinkronnal érkezik, magyar felirat viszont elérhető lesz, a játék zenéjét pedig a a Kerekes Band zenéje kíséri. A Behind the Beyond előzetese megtekinthető alább: 

Nyitókép: YouTube

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2021. július 10. 00:00
.... höhöhö ... és mi a rosseb az a kasza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!