Hillary Clinton trágárkodott és dobálózott a választások éjszakáján

2016. november 16. 05:59

Totálisan kiakadt Hillary Clinton, miután kiderült számára az amerikai elnökválasztások éjszakáján, hogy elvesztette a versenyt – írja a Breitbart, hozzátéve: a Demokrata Párt jelöltje trágárkodni, üvöltözni kezdett és tárgyakat vágott stábja tagjaihoz. Ezért nem jelent meg választói előtt.

2016. november 16. 05:59

Hillary Clinton, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje obszcén kifejezéseket szórt a stábjára, üvöltözött és tárgyakkal dobálózott november 8-án, kedd éjszaka, amikor világos lett számára, hogy elvesztette a amerikai elnökválasztást – írja a Breitbart és az American Spectator.

A lapok szerint amint kiderült, hogy veszteni fog, Hillary nemes egyszerűséggel ámokfutásba kezdett. 

Ez magyarázza, miért kampányfőnöke, John Podesta állt ki New Yorkban, a Javitz Centerben, a Demokrata Párt központi eredményváró buliján a tömeg elé, s a szokásokkal ellentétben miért nem jelent meg Hillary Clinton. Az American Spectator szerint Hillary Clinton nem volt olyan mentális állapotban, hogy ki tudjon állni választói elé. 

A Spectator szerint ez nem először fordul elő Hillary politikusi pályafutása alatt, sőt kifejezetten rendszeresnek mondható.

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncamillo
2016. november 17. 18:35
Ez most azon igen ritka alkalmak egyike,amikor a nagysssgos asszony kénytelen megtapasztalni: mi is az a valódi demokrácia?
Text adósság
2016. november 17. 05:21
Klinton néni most jött rá hogy milyen nagy problémák vannak a USA-ban. Ez a liberalizmus átka amíg hat-almon meg hét-almon vannak addig azt hiszik csak ők az istenek, hát nem így van, én már 2008-ban Írtam levelet Gréczy Zsoltnak, hogy szar van az MSZP-s palacsintában, nem hitte el. Válasz levelében azt írta, A MSZP a helyzet ura, vagy elvtársa.
kispufi
2016. november 16. 20:14
máúnika, idegállapotba' vótam! sőt, máunikától már régebben is...
kaltran
2016. november 16. 19:54
"...ez nem először fordul elő Hillary politikusi pályafutása alatt," - írják. A mondatot helyesbíteni kéne. Ez UTOLJÁRA fordult elő Hillary, ezzel véget érő politikai pályafutása alatt. Biztos voltam benne, hogy valami ilyesmi miatt nem állt a nyilvánosság elé, sőt, nagyon jó voltam hozzá valahol, mert azt találtam írni: mielőbbi gyógyulást kívánok neki - egy idegklinikán. Sikítozott a média, hogy lehet egy "ilyen" ember kezére adni az atomkulcsokat mint Trump. A kérdésem kézenfekvő: no is Hillary idegbeteg törésétől zúzásától ki mentette volna meg a világot, ha ne adj isten csúcsrohama idején ott lett volna keze ügyében az atom indítógomb....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!