50 ezer dollárért adna csak interjút a „feltámadt” orosz újságíró

2018. június 06. 18:09

Elmondása szerint a semmiből kell új életet kezdenie, erre kell a pénz – Az ajánlatot alku nélkül elfogadó orosz állami tévét viszont trágár szavakkal küldte el.

2018. június 06. 18:09

50 ezer dollárt kér egy vele készítendő exkluzív interjúért az az orosz újságíró, akinek az ukrán titkosszolgálat múlt héten rendezte meg a halálát – írja a The Moscow Times.

Az ukrán szolgálatok még azután rendezték meg Arkagyij Babcsenko halálát, hogy az azt állította, az orosz titkosszolgálat is szervezkedik meggyilkolása érdekében. Az akció után Ukrajnát és Babcsenkót sokan kritizálták az újságírói etika megsértése miatt, mondván, hogy „álhírekkel nem harcolunk az álhírek ellen”.

Az újságíró az akció után természetesen rengeteg megkeresést kapott, melyben interjút kértek tőle. Erre válaszul hétfőn Facebookjára azt írta: „Kérlek, hagyjatok engem. Hadd éljek békességben. Köszönöm”.

„Túlságosan is nagy bajban vagyok, a semmiből kell új életet kezdenem...szóval csináljunk egy üzletet: 50 000 dolcsi, és az exkluzív interjú a tied” – írta oldalára.

Később az újságíró közölte: orosz állami Rosszija hírtelevízió „alkuduzás nélkül” elfogadta az ajánlatot. Ugyanakkor Babcsenko nekik nemet mondott: „Az ajánlat csak a médiára vonatkozik, nem kibaszott propagandistákra – szóval dugjátok fel a pénzeteket a seggetekbe, és basszátok meg magatokat” – szólt oda az orosz állami médiának Babcsenko.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. június 07. 05:58
"50 ezer dollárért adna csak interjút a „feltámadt” orosz újságíró" Sneider főrabbi : Babcsenkó, köztünk a helyed!
dragstar
2018. június 07. 03:03
Walzman nem ad semmit?
Mich
2018. június 06. 22:34
Rongy ember.
kispufi
2018. június 06. 21:04
liberális-e vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!