Szomorú részleteket közölt a rendőrség Matthew Perry halálával kapcsolatban

2023. november 01. 07:46

A színész már halott volt, mire kiértek a tűzoltók.

2023. november 01. 07:46
Matthew Perry

Újabb rendőrségi információk kerültek napvilágra a Jóbarátok színésze, Matthew Perry halálával kapcsolatban – osztotta meg a New York Post. Az amerikai lap által idézett dokumentumból kiderül, hogy Perry már halott volt, amikor a tűzoltók szombaton 16:07-kor a helyszínre érkeztek. A Los Angeles-i rendőrség csak pár perccel a tűzoltók után, 16:10-kor ért ki.

Bár a hívó személyazonosságát a hatóságok nem fedték fel, a lap értesülései szerint Perry asszisztense telefonált a rendőröknek, miután egy ügyintézésből visszaérkezve rátalált a színészre.

A rendőrségi dokumentum szerint Perry-t egy járókelő találta meg, és kiemelte a fejét a vízből. Amikor a tűzoltók kihúzták a színészt a jacuzziból, gyors orvosi vizsgálat után megállapították, hogy már nem él.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: CHRIS DELMAS / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 01. 11:16
Járókelő találta meg? Nem kéne ilyen hülyeségeket írni! Hogy került a lakásába egy járókelő?
papalimapapa
2023. november 01. 11:10
Egyre színvonaltalanabb a Mandíner. Nem csupán tartalmi, de formai, stiláris és íráshelyességi szempontból is. Miféle D kategóriás szerkesztők, lektorok dolgoznak a lapnál? Az ócska, kattintásvadász, fogalmatlan címadásokról már ne is beszéljünk. Lecsúsztok a Hírklikk, Népszava és az EZALÉNYEG szintjére. Mi történt, Németh Péter átvette a főszerkesztői széket? Menyjetek a picsába!
Dorset Naga
2023. november 01. 08:37
Unalmas már.
powerage
2023. november 01. 08:30
Járókelő, bazmeg. Nagy kérés lenne, hogy legalább angolul jól beszélő dögevők írják ezeket a cikkeket? Illetve, ha már álmodozunk, mi lenne, ha címkék alapján lehetne szűrni, mely cikkek jelennek meg a főoldalon? Lehet, hogy néha napokig nem jelenne meg új tartalom emiatt, de legalább nem a hányadékból kéne kihalászni azt az 1-2 nem kínosan szar írást...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!