Az Egészségügyi Világszervezetnek fel kell készülnie a bioterrorista támadásokra

2021. december 17. 12:03

Bill Gates, a Microsoft társalapítója a napokban arra figyelmeztette a nemzetközi hatóságokat, köztük az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), hogy fel kell lépniük a bioterrorizmus jelentette fenyegetés ellen; szerinte az úgynevezett „vírus-játék” (germ games) a legjobb módja a megelőzésnek.

2021. december 17. 12:03
null

Bill Gates a Policy Exchange agytrösztnek adott interjújában mondta el véleményét az Egészségügyi Bizottság elnökének, Jeremy Huntnak. Gates szerint

évente milliárdos nagyságrendű összegekre lesz szükség ahhoz, hogy egy WHO-szintű pandémiás munkacsoportot fenntartsanak, akik a járványhelyzet kezeléséért felelősek.

A vírus-játékok során pedig a kormányzati szervek és a hadseregek egy lehetséges világjárvány forgatókönyvét gyakorolhatnák, hogy minden eshetőségre fel tudjanak készülni.

Gates azt is kiemelte, hogy a természetes úton terjedő járványoknál sokkal veszélyesebbek a bioterrorizmus által okozott járványok, amire az orvostudománynak fel kell készülnie, hogy hatékonyabban és gyorsabban tudjanak reagálni. Szerinte a vakcinák előállítására is új módot kellen találni, mert a jelenlegi oltások nem akadályozzák meg a vírus terjedését, csak az egészségmegőrzésben segítenek. 

A következő világjárványra való felkészüléshez többek között olyan fejlesztésekre van szükség, mint az oltóanyagok árának csökkentése vagy az influenza és a nátha megszüntetése, amelyek azokban az években is hasznosak lesznek, amikor nem lesz járvány. 

Az Event 201 szimuláció

Az interjúra azután került sor, hogy októberben nyilvánosságra hozták a hírt, miszerint a Világgazdasági Fórum, a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ 2019 októberében "Event 201" néven "magas szintű pandémiás gyakorlatot" tartott egy világjárvány szimulálására.

A résztvevőknek egy zoonózisos, vagyis állatról emberre terjedő koronavírus szimulált kitörését mutatták be, amely denevérekről sertésekre és emberekre terjedt át, így világjárványt okozva. A forgatókönyv szerint a vírus egy brazíl sertéstelepen kezdődött, kezdetben lassan, majd egyre gyorsabban terjedt az egészségügyi intézetekben.

A cikk szerzője Krakkai Alexandra

(Borítókép: MTI/EPA-KEYSTONE/Gian Ehrenzeller)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2021. december 19. 13:07
Nem értek hozzá, de ha igaz, amit itt leírnak, az csak megerősíti a gyanút*, hogy szó sincs itt véletlenről: http://www.atv.hu/kulfold/20211218-nagyon-durva-allitas-szandekosan-allithattak-be-osszeeskuves-elmeletnek-a-koronavirus-laborbol-torteno-szarmazasarol-szolo-allitast /szandekosan-allithattak-be-osszeeskuves-elmeletnek-a-koronavirus-laborbol-torteno-szarmazasarol-szolo-allitast * Ezt a csalást jó előre megtervezte és szervezte a Demokrata párt és a DeepState: Az USA elnökválasztáson csak így tudták megbuktatni a Trumpot, mivel az előző két választáson — a hagyományos módszerekkel lebonyolított szavazáson — csúnyán befürödtek Clintonnéék, ezért most 1. Azzal kezdték hogy az ember által mesterségesen létrehozott covid-19 vírus elterjesztésével idejekorán biztosították, hogy általánosan elfogadott legyen a személyes megjelenés nélküli ún. levélszavazás. <b>(Ennek azért van jelentősége, mert az USA-ban nincs nyilvántartás a szavazókról, ezért fogadhattak be halottak nevében leadott voksokat is, vagy számolhatták be több helyen is ugyanazt a szavazatot!)</b> 2. Azzal folytatták, hogy a szavazáskor a helyzetnek megfelelően megváltoztatták a beérkezett szavazatok számát: – vagy plusz szavazócédulákat gyártottak ill. hoztak át más államokból/megyékből, és számolták bele azokat a demokratákhoz, – vagy az adatok összesítése közben belenyúltak az eredménybe ill. az interneten történő adatmozgatást kihasználva megváltoztatták azokat. <i>(<b>A</b><b> https://www.thegatewaypundit.com/2020/12/numbers-dont-lie-data-scientists-break-voter-fraud-arizona-shocking-video</b> <b>linken látható videóban 1:35-nél kezdődik egy mindenki számára érthető bemutató, melyben először diagramokon, majd animációval is megmutatják és elmagyarázzák, </b>pl. Arizona [jellemzően “csatatér”] állam néhány megyéjét vizsgálva <b>milyen sokkoló eredményre jutottak az adatelemzők, hogyan is jött ki a Bidé győztesen:</b> • Először megnézték a gépek által mutatott eredményeket, • aztán nekik megfelelőre igazították azt, • majd az általában inaktív szavazópolgárok [Absentee ballots és a halottak] nevét felhasználva legyártották a szükséges levélszavazatokat.)</i> A csalás tervét egyébként még az a demens Biden is bevallotta a kampány során: <b>https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0</b> <i><b>“Összehoztuk az amerikai elnökválasztások történetének legátfogóbb és mindent magába foglaló csalási rendszerét”</b></i>)</i> 3. És azzal zárták, hogy a demokraták mellé felsorakozott áruló republikánusok közreműködésével az igazságszolgáltatás nem volt hajlandó figyelembe venni és kivizsgálni a csalást többféleképpen bizonyító beszámolókat. Az egymás mellé tett bizonyítékok vizsgálata azt mutatja, hogy így történhetett. (És mint kiderült, ők maguk is baismerik: https://mandiner.hu/cikk/20210207_time_magazin_amerika_elnokvalasztas_arnyekkampany köszi @Külszék 2021. december 2. 2:35)
sersem
2021. december 19. 13:05
Felkeszultem. Ma vettem 200 papirzsebkendot. Ja, meg 1 liter Russian Standard vodkat. Biztos, ami biztos. Engem ugyan nem fog felkeszuletlenul erni az Armageddon. Ha meg kell halni, hat legalabb vigyorogva tegyem!
Rugo
2021. december 19. 11:23
"A vírus-játékok során pedig a kormányzati szervek és a hadseregek egy lehetséges világjárvány forgatókönyvét gyakorolhatnák" --- Ezt a pszichopatát is izolálni kéne a társadalomtól.
Rugo
2021. december 19. 11:21
"az influenza és a nátha megszüntetése, amelyek azokban az években is hasznosak lesznek, amikor nem lesz járvány" --- a nátha megszüntetése???:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!