A Jobbik-vezér fürdőszobájába invitálja Schiffert

2012. május 09. 17:51

Vendégül is látom Schiffert, akár itt a házamba. Interjú.

2012. május 09. 17:51
Szabó Attila
FN24

„Olvasom az MTI hírét, hogy Schiffer Andrást Vecsésen inzultálták jobbikos aktivisták.

No.

Szeretném, ha ezt a hírt kommentálná.

Ilyen hírről nem tudok, hogy Schiffert, a Schifut itt valaki is inzultálta volna. Azt tudom, hogy ő kijött ide, lakossági fórumot tartani, és kimentünk vele beszélgetni, az én vezetésemmel, ütköztettük az érveket, ugyebár más politikai nézeteink vannak.

Az érveket ütköztették vagy a bakancsot a pulttal?

Milyen bakancsról beszél, ember? Maga ott volt, és látta, hogy volt valakin bakancs?

Ne emberezzük egymást, kérem.

Akkor meg milyen bakancsról beszél?

Azt olvasni Schiffer közleményében, hogy megrugdosták a pultját.

Megrugdosták a pultját? Hát itt senki nem rugdosta meg a pultját. Bakancsba' meg pláne nem, mert itt higiénikus, tiszta emberek vannak, és nem járnak negyven fokba' bakancsba'. Senki nem rugdosta meg a pultját, hanem beszélgettünk vele teljesen normálisan a politikai nézeteinkről. Majd őneki elfogytak az érvei, és elballagott. Úgy éreztük mi, hogy meggyőztük őt arról, hogy a mi politikai érveink sokkal jobbak, mint az övé. Mivel hogy ő kifogyott az érvekből, összepakolta a kis motyóját, azt elballagott. Ennyi. Úgyhogy nagyon sok szeretettel várjuk vissza Schifut. Úgy, ahogy megbeszéltük. Nyugodtan jöhet hozzánk, itt én vendégül is látom, akár itt a házamba, lezuhanyzik, aztán megy a dolgára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2012. május 10. 00:28
És ez újságba ír, netán még újságírónak nevezi magát? "Nyugodtan jöhet hozzánk, itt én vendégül is látom, akár itt a házamba, lezuhanyzik, aztán megy a dolgára." Hogy felajánlja a fürdőszobáját is, a vendéglátással jár jobb helyeken. Ha valakinek nincs igénye rá, akkor nincs, de sértésként felfogni, beteg dolog.
allover
2012. május 09. 22:00
Oly' szép, amit te mondsz! A helyhatározó ragokat pedig tanuld meg "kibeszélni"! Sok mindenre, de erre nagyon érzékeny vagyok, amikor nagy kaliberek szólalnak meg!
geraz51
2012. május 09. 21:31
Azért nekem jobban tetszett volna,ha az LMP szimpatizánsai kergetik mg a Vonát.
pimepime
2012. május 09. 21:13
"Milyen bakancsról beszél, ember? Maga ott volt, és látta, hogy volt valakin bakancs? Ne emberezzük egymást, kérem." ----------------------- Jó, értjük az újságíró nem ember. Tán csak nem istennek képzeli magát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!