Bocsáss meg, Szita Bence

2012. november 05. 21:33

Azért kellett meghalnod, mert a felnőttek világa néha úgy elaljasul. Áldozatunk vagy, végső soron mi vagyunk a gyilkosaid.

2012. november 05. 21:33
Balavány György
Balavány György
Balavány Poszt

„Nem fogsz hiányozni, hiszen sosem voltunk Veled. Nem vagy számunkra más, mint egy fénykép, s ami a legfontosabb: apropó, hogy kifejthessünk, leszögezhessünk, kampányolhassunk.

Nekünk, Bence, halottak kellenek, minél gyöngébbek és ártatlanabbak, hogy beleharsoghassuk a világba, mennyire igazunk van. Ezért nem tudunk a holttested mellett, ahogy illenék, kussban maradni.

Bence, azért kellett meghalnod, mert a felnőttek világa néha úgy elaljasul. Áldozatunk vagy, végső soron mi vagyunk a gyilkosaid. Ráadásul el fogunk felejteni, mint Bándy Katát, mihelyst a vitán túl vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. november 06. 10:38
Annyiban talán igaza lehet ennek a genyának, hogy a magyar nép többsége, 22 éve olyanokra szavazgat, akik miatt idáig jutottunk.
kukagyerek
2012. november 06. 09:32
balavány györgy = takony, senkiházi!
kukagyerek
2012. november 06. 09:28
"Áldozatunk vagy, végső soron mi vagyunk a gyilkosaid." Csak azok, aki aljas módon ellenzik a halálbüntetést és azok akik hatalmuknál fogva bevezethetnék, de nem teszik mert a külföld szolgái.
abraxas
2012. november 06. 09:18
Ez már tényleg beteg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!