A honlap elkezdődött

2013. július 03. 12:49

A szívünkhöz legközelebb álló portálon, az atv.hu-n látható változások nem valósulhattak volna meg Ön nélkül.

2013. július 03. 12:49
ATV
atv.hu

Kedves Olvasó!

A szívünkhöz legközelebb álló portálon, az atv.hu-n látható változások nem valósulhattak volna meg Ön nélkül.

Egy tényleges piaci szereplő – mint amilyen kiadónk, az ATV Zrt. – kétszer is meggondolja, mire áldoz költségvetéséből.

Februárban jelentős fejlesztésről született döntés, és ebben Önnek is része van, hiszen egyike annak a százötven ezres közösségnek, melynek tagjai naponta olvassák cikkeinket, nézik videóinkat és véleményezik friss híreinket.

Ez a közösség pedig még jobbat érdemel!

Az atv.hu öt éves működése során a mostani a negyedik átalakítás: első pillantásra is látszik, ez több, mint ráncfelvarrás. És azt is kijelenthetjük, több mint rendszerváltás, hiszen egy Html 5 alapú rendszerre álltunk át, vagyis mostantól korszerű technikai háttér szolgálja szerkesztőségünket a gyors és objektív tájékoztatásban.

Mert számunkra e kettő a legfontosabb, hiszen azt szeretnénk, hogy a közösség, melynek bizalmát élvezzük, még többet profitáljon munkánkból.

A honlap elkezdődött – Hasznos kalandozást kívánunk az új portálon:

az ATV munkatársai

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. augusztus 10. 18:19
De jó sorotok van ebben a fene nagy diktatúrában. Ígérem egy sort sem fogok elolvasni az idegen érdekeket szolgáló honlapotokon.
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:26
Gondolom ahogy az Alaptörvényt. Csak azt másfél év alatt ötször. Állandóan csak átalakítgatnak! Milyen alapon?
puszika
2013. július 15. 14:00
Már az olvasáskor tudtam,hogy a 150000-t felezni kell/a számok a ballibantaknak nem erős oldala,ld. a tüntetéseken résztvevők száma/.De harmadolni kell!Akkor ez most hogy?
Tyrker
2013. július 15. 13:59
"egyike annak a százötvenezres közösségnek, melynek tagjai naponta olvassák cikkeinket" Ezek csak szeretnék, ha napi 150000 látogatójuk lenne. A webaudit szerint az elmúlt hónapban például mindössze egy olyan nap akadt, amikor ezt a számot megközelítették. A napi látogatószámuk 47397 és 143544 közt ingadozott, de az utóbbi szám kiugró adat volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!