Még két adás, és búcsúzik a Vundersőn és Zuperszexi

2013. november 27. 15:23

Két adás van hátra, de mindig is kilenc résszel terveztünk az első évadra.

2013. november 27. 15:23
Rubin Kristóf
Origo

Nemcsak a kritikákban osztották a műsort, a kommentek, a Facebook-hozzászólások is negatívak voltak jórészt. Nem lehet, hogy a minden műsorával nagyon nézett Sebestyén Balázst akarta a nép látni, amint porba hullik?

Lehet, hogy ő túl megfoghatatlan volt, túl sikeres volt, és közben nem ápolt jó kapcsolatot a bulvársajtóval. Nekik nagyon kemény volt az első egy-két adás után kapott szitokáradat, bár nekik ott a rádió, ahol kapnak kritikát rendesen. Amúgy személy szerint úgy látom, hogy néha mindenkinek kijár egy bukta, nem kell mindig tökéletesnek lenni. Szakmailag viszont fontos, hogy néha kipróbálja magát az ember más műfajban is.

Honnan indult ez a show, és hová tart?

A kiindulási pont egy nagyon vegyes szerkezetű műsor volt, amelybe különböző elemeket tettünk bele: vannak ilyenek a világban, nem lett volna nagy szentségtörés. Nekünk nem jött össze ebben a formában, talán túl nagy volt a vállalás, ráadásul élőben ment az elején. Nem volt elég a felkészülési időnk, nem jutott elég idő tesztelni. Egy átlagos néző mondhatja, hogy semmi új nincs benne, mit kell készülni? De valójában a műsorfejlesztés egy rendkívül bonyolult dolog, nagyon sok összetevője van, nem véletlen, hogy formátumfejlesztő cégek működnek világszerte, és több száz oldalas, minden részletre kiterjedő, úgynevezett gyártási bibliákat adnak a műsorok mellé, ha megvesszük őket. Mi nagyon hittünk a saját fejlesztésben, mert eddig minden sikerült az RTL-nél, ettől el is bíztuk magunkat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. december 02. 20:48
Hát, szarnak szar, de ezzel a 6ix- fasszal nem akarok egyetérteni...
6qwasyx
2013. december 02. 14:30
A nemezis féle barmoknak is kell szórakozás, nekik készült ez a szar.
Laibach
2013. december 01. 20:04
Nézte valaki ezeket a szarokat? Az országnak jót tenne 1 hónap áramszünet.
Necoure Yamakee
2013. december 01. 16:42
Kovezzetek, en birom a Balazst.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!