Konzultációs botrány: mi lett az emberek személyes adataival, amiket a Fidesz titokban átadott az oroszoknak?

2017. június 28. 13:36

A becsapott magyar embereknek joguk van tudni az igazságot a Fidesz digitális hazaárulásáról.

2017. június 28. 13:36
MSZP
Közlemény

„Miután a Fidesz megünnepelte minden idők legnagyobb hazugságaként az úgynevezett »nemzeti konzultáció« befejezését, eljött az ideje az igazságnak.

Milyen eredményt hozott Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos vizsgálata, hány magyar állampolgár személyes adatát adta át titokban a Fidesz az orosz titkosszolgálatokkal együttműködő Yandex nevű cégnek?

Milyen putyini visszaélésekre adnak lehetőséget az orosz szerverre továbbított személyes magyar adatok?

A Fidesznél kik rendelték el és miért, hogy magyar állampolgárok adatait titokban egy orosz szerverre továbbítsák?

Mi történt ezekkel a »nemzeti konzultáció« ürügyén kicsalt személyes adatokkal?

Van-e bármilyen hiteles és megnyugtató garancia, hogy az oroszok vagy mások nem élnek vissza a magyar emberek adataival?

Ezekre a kérdésekre Péterfalvi Attilának választ kell adnia, hiszen az ügyben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság április közepe óta vizsgálatot folytat, amire elméletileg 60 napja van.

Eltussolni, elhazudni a konzultációs botrányt nem lehet, mivel még Ibolya Tibor fővárosi főügyész is azt mondta: »Nem rendjén való, hogy a nemzeti konzultációt az interneten kitöltő választópolgárok adatai egy orosz szerveren kötöttek ki.«

A becsapott magyar embereknek joguk van tudni az igazságot a Fidesz digitális hazaárulásáról.”

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. június 28. 18:56
Kedves MSZP én személyesen küldtem el az adataimat Putyinak, hogy küldjenek 100 rubel segélyt mert , Horn Gyagyátok is meg Bokros Lalyátok is náluk tanulták a nyugdíjfelezést Rosztovban. Panamába is írtam de onnan azt a választ kaptam, hogy nem ismerik ezt a két jóembert és soha nem is jártak Panamában.
Burmin
2017. június 28. 17:41
Állandóan kommentelek orosz nyelvű oldalakon, akkor biztos tud rólam a KGB. De ! Angol nyelvű oldalakon is, akkor biztos a CIA is tudja ki vagyok. Na de ki nem szarja le !!!!
puszika
2017. június 28. 17:02
Honjaim! Akiket a közvélemény kutatások 10 % közelében mérnek,azok mindenre képesek. Lásd MSZP!!!!!!!!
balbako_
2017. június 28. 16:02
Baromira sokra megy az orosz titkosszolgálat azzal, hogy [email protected] Mert ennyi az összes adat ami ebből kihámozható. A többi válasz meg anonim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!