RTL 2: Már válogatják a celebeket szombat estére

2012. augusztus 04. 11:56

Megkezdődtek a hamarosan induló RTL 2 csatorna egy húzóműsorának, a Szombat esti láz című zenés-táncos produkciónak az előkészületei – értesült a Blikk. A műsorvezető Stohl András lesz, a szereplők között pedig Kucsera, Peller Anna, Détár Enikő és Rudolf Péter tűnhet fel.

2012. augusztus 04. 11:56

Megkezdődtek a hamarosan induló RTL 2 egy húzóműsorának, a Szombat esti láz című zenés-táncos produkciónak az előkészületei – értesült a Blikk. A műsor – amelynek lényege, hogy hírességek táncolnak profi táncosokkal hétről hétre – korábban sikeresen futott az RTL Klub csatornán; az első szériát Czene Attila, a másodikat Csonka András, a harmadikat Katus Attila nyerte.

A Blikk úgy tudja, a csatorna több celebbel is tárgyalásokat folytat a részvételről. Mint írják, szóba került Kucsera Gábor világbajnok kajakozó, Peller Anna  és Détár Enikő színésznők, valamint Rudolf Péter neve is. A zsűri tagjai szintén cserélődnek: Tihanyi Ákos koreográfus mellé Udvaros Dorottya érkezhet, a műsorvezető pedig Stohl András lesz.

A Blikk felkereste az RTL 2 sajtóosztályát, de ott eddig nem erősítették meg a híreket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!