Nem fogadja el az MSZP Török Zsolt lemondását

2013. november 05. 20:49

A bajai videóügy miatt újjászervezi kommunikációs stábjának működését az MSZP, ám a szóvivők a helyükön maradnak. Ez azt jelenti, hogy az elnökség nem fogadja el Török Zsolt lemondását.

2013. november 05. 20:49

A közlemény szerint a szocialista pártot a hamis bajai videóval aljas módon lépre csalták, a provokáció kivédéséhez pedig nem rendelkezett megfelelő mechanizmussal. Az MSZP tanult az ügyből, megtesz minden szükséges szervezeti lépést, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő, tudatták. A szocialisták újjászervezik a sajtó- és a kommunikációs stáb működését, különválasztva a napi szervezési feladatokat és a stratégiai kommunikációt.

Az új sajtófőnök Ferencz Gábor, a Népszabadság korábbi lapszerkesztője lesz. Az MSZP elnöksége a választási felkészülés jegyében döntött az országos választási bizottság létrehozásáról, ennek szóvivője Kunhalmi Ágnes elnökségi tag. Kampányfőnökké Molnár Zsolt budapesti elnököt választották. A pártszóvivői feladatot továbbra is Kormos Kata és Török Zsolt látja el, miután utóbbi lemondását az elnökség nem fogadta el.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. november 07. 09:58
szopott fejű, malacképű zsoti, olgicával, nekem egy trauma!
catalina9
2013. november 06. 11:02
Hát nem is fogadhatják el Török Zsolt "lemondását". Aki parancsra hazudik, azt nem lehet az utcára lökni. De az már elgondolkoztató, hogy Török miért fogadja el, hogy nem fogadják el a lemondását
trespass
2013. november 06. 09:44
Nekik bejött a szociális temetés ötlete: ássák a saját sírjukat ezerrel.
mustármag
2013. november 06. 07:51
Most leváltani a gyengeség jele lett volna.Kis idő múlva új megbízatást kap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!