Kupleráj

2013. április 25. 07:16

Érthető, hogy Bajnai és Mesterházy igyekszik elhatárolódni a Gyurcsány-kormány idején véghezvitt iszonyattól, de ezt nem intézhetik el ennyivel. Ők ennek a rendszernek a részei voltak.

2013. április 25. 07:16
Villányi Károly
MNO

„Ezen a ponton azért érdemes egy kicsit elidőzni. Laborc Sándor ugyanis egy másik, a titkosszolgálatokkal összefüggésben lévő botrány miatt mondott le 2009 nyarán. Ez pedig nevezetesen az UD-ügy volt. Mindenki emlékezhet arra, hogy valódi fegyver helyett hatástalanítottat, vagyis játékot foglalt le a rendőrség az UD székházában, miután Laborc Sándor lőfegyverrel való visszaélés miatt tett feljelentést. A legmegmosolyogtatóbb mégis az volt, amikor az UD Zrt. egyik vezetőjének a lehallgatásakor Laborcék a Macet – vagyis a Macintosh típusú számítógép rövidített nevét – MeH-nek, azaz Miniszterelnöki Hivatalnak értették. Az akkori NBH prekoncepciója ugyanis az volt, hogy a Fidesz köreivel szoros kapcsolatot tartó cég a Miniszterelnöki Hivatal gerinchálózatára csatlakozott rá. Persze az emiatt indult eljárás is megszűnt bűncselekmény hiányában. Bajnai Gordonnak tehát nem sok köze volt a légüres térbe kerülő Laborc lemondásához. A tábornok vesztét éppen a Fideszt és az UD-t alaptalanul ért vádak, rágalmak és az elutasított feljelentések okozták.

Az persze érthető, hogy a miniszterelnök-jelöltségre áhítozó Bajnai Gordon és Mesterházy Attila igyekszik elhatárolódni a Gyurcsány-kormány idején véghezvitt iszonyattól, de ezt nem intézhetik el ennyivel. Ők ennek a rendszernek a részei voltak.

A »rezsimváltással« talán egy kicsit várni kell még.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. április 25. 13:46
Hajrá Gyurcsány! Fejtsd ki az igazságot,nem kicsit , nagyon!A Bajnai,meg a Mesterházy úgy fognak szopni,mint a torkosborz!A te kezedben van az Ország sorsa!Ne hallgass senkire! tedd amit tenned kell!Ha éppen nem tudod mit kell tenned kérdezd meg a Nagy Imrét,vagy a Klárikát,esetleg a Piroskát,vagy a farkast,csak kérdezz úgy tanulsz!
Antigoné
2013. április 25. 13:15
+jav. pálya
Antigoné
2013. április 25. 13:14
Jav. tessék
Kvasztics Fedor
2013. április 25. 12:27
Rettegj nyugodtan, ha már 2002-2006-ban nem rettegtél, pedig az utólagos kép alapján akkor kellett volna. Na, nem magatokért, hanem az országért. Ti jól jártatok, az ország pedig, dacára a mindenki által jónak tartott 2002-es állapotnak, rendesen legatyásodott. Ti már ne akarjátok még egyszer "rendbehozni", rátok már senki nem fogja bízni. A pártállammal, mint kifejezéssel, meg nem lehet mit kezdeni. Olyan ködös fogalom, mint a többi, mára erősen leamortizálódott jelző. A szociális háló meg állítólag populizmus, csak nem akarsz ebbe a fertelmes bűnbe esni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!