Kereszténymentő kormányunk megint behódolt egy keresztényellenes államnak

2017. november 30. 15:42

Az embereknek jobb lesz, ha a politikai vezető képét nézik a vallási szimbólumok helyett.

2017. november 30. 15:42
Dercsényi Dávid
HVG

„A kormány egy idő óta az üldözött keresztények eltökélt védelmezője. Budapesten konferenciát rendeztek a témában, a Hungary Helps nevű szervezet a világ több pontján segít, a kormány milliárdokat fordít a kérdésre. Szijjártó Péter minden egyes alkalommal a szokásos határozottsággal beszél a témáról: a nemzetközi sztenderdek pc-terrort kényszerítenek az európai politikusokra, ha a keresztényüldözésről van szó, a kormány ezt meg akarja változtatni, és minden fórumon határozottan felszólal ez ellen.

Nyilván nincs ez máshogy a kínai miniszterelnök látogatásakor sem.

Vagy igen?

A South China Morning Post (SCMP) pár napja számolt be arról, hogy Csianghszi tartományban, ahol a lakosok 10 százaléka keresztény, a Kínai Kommunista Párt emberei bementek több száz család otthonába, és arra kényszerítették őket, vegyék le a falról a vallási szimbólumokat, és helyette Hszi Csin-ping elnök képét tegyék ki. 600 keresztény szimbólumot vetettek le, és 453 portrét akasztottak fel. Az embereknek jobb lesz, ha a politikai vezető képét nézik a vallási szimbólumok helyett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2017. december 01. 09:38
A HVG igazán autentikus ebben a kérdésben. :D
Peter8811
2017. november 30. 19:19
HVG? Oktató videó, folyamatábra nincs?
Mich
2017. november 30. 17:18
Erről (sem) NEM a libsi-bolsi-nácikat kérdezem meg.
Gyéressy Károly
2017. november 30. 17:05
Illeszkedik a sok dedós cikk közé ez is. Az ilyen "szerzők" nem szégyellik, hogy egybites hülyeként mutatkoznak be?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!