Csapóajtó

2020. december 13. 20:21

A választóknak mindig igazuk van.

2020. december 13. 20:21
Villányi Károly
Magyar Nemzet

„Van valami, amiről a balliberális oldal mostanában megfeledkezik. Ez pedig az, hogy a választóknak mindig igazuk van. A zsinórban harmadik kétharmaddal kormányzó Orbán Viktor nem azért nyeri a választásokat, mert bolondok a szavazók. Bármilyen hihetetlen egyeseknek, a kormányzati sikerek mögött jelentős intellektuális teljesítmény húzódik. Éppen az, ami a balliberális oldalról jelenleg hiányzik. Ott inkább csak a kudarcokat, a tévedéseket lehet lajstromba szedni. A teljesség igénye nélkül vegyünk néhány példát.

Azt mondták, lehetetlen a Nemzetközi Valutaalap nélkül kilábalni a gazdasági krízisből. Nem lett igazuk.

Azt mondták, megszorítások nélkül slamasztikában maradunk. Nem lett igazuk. Azt mondták, a közmunka semmire sem megoldás. Nem lett igazuk. Azt mondták, a multicégeket, a bankokat nem lehet adóval terhelni, mert összeomlik a gazdaság. Nem lett igazuk.

Azt mondták, képtelenség a jegybanki alapkamat csökkentése, mert beláthatatlan következményei lehetnek. Nem lett igazuk. Azt mondták, az adócsökkentés csupán vágyálom, mert az államháztartás majd így meg úgy. Nem lett igazuk. Azt mondták, a rezsicsökkentés tönkreteszi a szolgáltatókat. Nem lett igazuk. Azt mondták, a kerítés nem megoldás az illegális bevándorlók elleni védekezésre. Nem lett igazuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. december 14. 11:18
Qrva jó cikk! Telitalálat! Kiegészitendő azzal, hogy "milliókat kártéritésre bűnözőknek, meg iskolakerülő roma gyerekeknek" és "transzgender nyomulást az óvodákban" jelszavakkal szavazókat csak elriasztani, nem megnyerni lehet!! Ja, és tömeggyilkosok unokáit a miniszterelnöki székbe se nagyon nyerő!!
Kristály
2020. december 14. 10:31
Az ellenzék szándékosan tette tönkre az országot és most is ez a szándéka ha bele gondolunk az örök kötvénybe még 1000 év múlva is fizethetnénk és ez szerintük kitűnő. A hajdani hóhéroknak külömbb lelkük volt mert amit tettek azt a hazájukért tették. De ezek ??
Kanmacska
2020. december 13. 21:58
Tökéletes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!