Bill Cosby visszatér a tévéképernyőre

2013. július 15. 10:07

A veterán stand-up comedy-s és televíziós műsorvezető visszatér a tévéképernyőre: egyetlen alkalommal szerepel majd egy műsorban.

2013. július 15. 10:07

A Comedy Central pénteken bejelentette: a hetvenhat éves Bill Cosby visszatér a képernyőre. A képernyőtől majd' harminc éve elköszönő Cosby egy olyan hálaadásra készülő adásban szerepel majd, amelyben felhasználják egy júniusi, kaliforniai fellépését.

Az 1980-as évek első felében volt Cosby a televíziós karrierjének csúcsán, ekkor forgatta a Cosby Show-t, amelyben egy orvost játszott, akinek ügyvéd felesége és öt gyermeke volt. A színész-komikus három Emmy-díjat is nyert pályafutása során az Én, a kém című műsorával. Ezen műsor révén ő volt az első afroamerikai színész, aki főszerepet játszhatott egy hetente jelentkező televíziós sorozatban az Egyesült Államokban.

S hogy miért vállalta el, hogy egy ilyen különkiadásban szerepeljen? „Ami vicces, az vicces” – mondta Cosby a kérdésre válaszolva.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!