Chandler magyar hangja is megszólalt Matthew Perry halála kapcsán

2023. október 31. 16:57

A színész elárulta: ennyi, szinkronizálással együtt töltött idő után óhatatlanul beleérzett Matthew Perry lelkébe is.

2023. október 31. 16:57
null

Sinkovits-Vitay András, aki Matthew Perry magyar hangját adta a Jóbarátok című sorozatban a Zaol.hu hírportálnak nyilatkozott Perry halálát követően. „Nyilvánvalóan lesújtott a hír, bár ő nem tudott rólam mégis ismertem és az évek során kiismertem a személyiségét” – mondta. 

 Az első pillanatban éreztem rajta, olvastam tőle, hogy valahol egy végtelenül magányos ember volt”

– fogalmazott Sinkovits-Vitay. 

Elárulta azt is, hogy Matthew Perry ugyanakkor rendkívül sokoldalú volt, hiszen nemcsak színészként, hanem rendezőként, dramaturgként és íróként is közreműködött. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

A Jóbarátokban Chandlert alakító, 54 évesen elhunyt színész élete jelentős részében küzdött a függőségeivel, ez pedig idővel egészségét is kikezdte.

„Amikor a Jóbarátok újra (The Reunion) együtt című filmet leszinkronizáltuk, akkor már láttam rajta, hogy nagyon leépült. Kicsit már kilógott a csapatból, persze a humora döbbenetesen jó volt, meg a különféle késleltetett reakciói igazán egyedivé tették a színészi játékát” – mondta Matthew Perryről Sinkovits-Vitay András.

Hozzátette, hogy ennyi, szinkronizálással töltött év után óhatatlanul beleérzett Perry lelkébe is:

Írhatnak róla bármit, de nem volt boldog, sem elégedett. Állandó bizonyítási kényszer gyötörte, szeretett volna megfelelni mindennek”

– mondta.

„Az elvesztése nehéz, keresztény emberként imádkozom érte, hogy valahol egyszer boldog lehessen. Ugyan már nem szinkronizálok, de megkedveltem Matthew Perryt még, ha nem is lett belőle szupersztár. Az utolsó interjújában megkérdezték, hogy miként szeretné, ha majd egyszer a halála után emlékezzenek rá? Erre ő annyit felelt: jó ember volt, jól élt és segíteni szeretett volna másokon. Sajnos jóval előbb bekövetkezett a tragédia, de kérésének megfelelően emlékezünk rá” – tette hozzá.  

Nyitókép: Chris Delmas / AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. október 31. 17:57
Az a kérdésem ez idáig ki nem szólalt még meg vele kapcsolatban?
szintetikus
2023. október 31. 17:46
Még megvárom Dzsudzsák Balázs magyar hangját is nyilatkozni az ügyben.
Selamat
2023. október 31. 17:44
Most olvasom Perry saját maga írt önéletrajzát. Sinkovits-Vitay Andrásnak teljesen igaza van. Ez a szegény Perry valóban nagyon magányos, helyét soha meg nem lelő, mindenki által elhagyott lélek volt. Elszúrt élete mutatja csak meg igazán a jól üzemelő és szerető család fontosságát.
letsgobrandon-2
2023. október 31. 17:01
wow..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!