A kibaszott német híradóban...

2015. szeptember 02. 14:53

Először elmondják, hogy a magyarok átengedték a menekülteket, amivel megsértették az európai szabályokat; a végén pedig azon szomorkodnak, hogy nem engedik a menekülteket fel a vonatra.

2015. szeptember 02. 14:53
szopiszuri
Szopiszuri

„...először elmondják, hogy a magyarok átengedték a menekülteket, amivel megsértették az európai szabályokat, a végén pedig azon szomorkodnak, hogy régen a magyarok a szabadság oldalán álltak, most bezzeg nem engedik a menekülteket fel a vonatra. közben bemutatják a nyomorult jobbikos sátrat a vágány utcában, hogy micsoda szélsőjobbos nyomulás van itt. nem vagyok egy bayer zsolt, de ezek elmehetnek a picsába, semmivel sem volt jobb a tudosítás, mint egy ütős publi a demokratában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. szeptember 02. 20:44
Most nézem a francia híradót, ott is azt mondják, hogy a gyalázatos magyarok nem engedik át szegény szerencsétlen, a jegyüket is megvásároló menekülteket. Közben három echte zsidó pofa nyilatkozta álszent módon, hogy nem értenek egyet a kormánnyal..És zsemléket vagy miket osztogattak. Ezeket viszont azon nyomban küldeni kellene a francba Izraelbe, ott jótékonykodjanak a palesztinokkal.Csak ártani tudnak Magyarországnak, érthetetlen, minek kell itt megtűrni őket. zsidók és nem magyarok, menjenek haza.Tényleg hihetetlen volt..
tevevanegypupu
2015. szeptember 02. 20:20
Nem értem az egészet. Miért nem mennek a menekültek át Ausztriába gyalog?Ott van végig a szabad határ, igaz, hogy kicsit mászni kell dombokon át, de ha idáig menekültek gyalog, miért nem képesek azt a pár tucat kilométert továbbgyalogolni? Valaki mondja már meg nekik, hogy lehet szabadon menni tovább Ausztriába.
Biomechanoid
2015. szeptember 02. 20:09
Gyorsan kijózanodnak majd a németek, ebben biztos vagyok.
Brigadéros
2015. szeptember 02. 20:09
Udo Ulfkotte lerántotta a liberális médiáról a leplet...tudható, miért hazudnak, miért manipulálnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!